13. prosince 2016

Zimní oblíbenci! #Beauty


Ahoj všem! Po dlouhé době tu mám mé oblíbené produkty, po kterých v poslední době sahám opravdu často. Doufám, že se vám článek bude líbit a že vás třeba bude inspirovat k nákupu.


Začneme lékárenskou kosmetikou a to značky Uriage, kterou používám přibližně dva roky. Za tu dobu jsem si našla produkty, které doma musím mít a už mám několikáté balení. Mezi ně patří modrá micelární voda, která je určitě nejlepší ze všech, které jsem zkusila, pěnový odličovač a mýdlo pro intimní hygienu. Všechny tyhle produkty miluju a myslím, že s nimi nikdo nešlápne vedle.


Celkem novinkou v mé večerní rutině je i tohle sérum od YVES ROCHER, které se už objevilo v jednom z předchozích článků. Moje pleť je po něm krásně vyživená a není tolik suchá, což v tomhle počasí oceňuju úplně nejvíc. 


Jak už jsem psala tak se snažím bojovat proti suché pleti, jsem celkově "sušinka" a zima mé kůži moc neprospívá. Produkt, který mi skvěle hydratuje pokožku, je Body Butter od Naturalium a navíc ta oříšková vůně?! Dalším božím produktem jsou jejich výživné oříškové masky na vlasy, které rozhodně taky stojí za vyzkoušení.


Balea taky přišla s novinkou a to s těmito univerzálními krémy na obličej a tělo, až si k nim přičichnete, tak je budete chtít. Stojí do 30,-, takže je může zkusit opravdu každý.


No a jdeme na dekorativku! Letošním nej produktem na obličej je pro mě Big Easy od Benefitu. Je to BB crem, který vám vykouzlí dokonalou pleť a nemusela bych používat nic jiného. Tvářenka Dallas se na tráří v krabičce zvláštně, určitě by mě nezaujala, ale jak už jsem zjistila, tyhle "zvláštní" barvy jsou na obličeji nejkrásnější.


Pokud bych měla doporučit makeup z drogerie, tak mi sedl Fresher Skin od Rimmel. Make up má v kelímku gelovitou konzistenci, která se na pleti promění na krémonou texturu. Makeup má střední krytí a vydží mi na pleti celý den. Jedinou věc, kterou bych změnila je balení, protože nevyhledávám produkty v kalíšku.


A teď moje láska, nová Naked paletka od Urban Decay. Od té doby, co jí mám tak jinou nepoužívám. Perfektně mi odstínově sedí, protože tyhle "nude" barvičky navíc v matném provedení prostě můžu.


V oblíbencích nesmí chybět parfém, takže tady je. Je to Good girl, o kterém jste si mohli přečíst v minulém článku.


 A jaké jsou vaši současní oblíbenci, máme nějaké společné?

Mějte se krásně a budu se těšit zítra u dalšího článku!

Vaše L.


9 komentářů :

  1. Jeee, super clanek! Oblibenci me vzdycky inspirujou na novou, neobjevenou kosmetiku! Me teda nejvic zaujal body butter a bb cream. Ten mi zrovna dosel a musim si koupit novej, tak to treba bude zrovna tenhle, takze diky za tip! ;)
    S laskou
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  2. Značku Naturalium mám také ráda :). Zaujal mě Rimmel makeup, ty pěnové mi většinou sedí, jenže bohužel mi nevyhovuje ani jeden odstín. Zamilovala jsem si ale BB Cream od Bobbi Brown, který je skvělý.

    OdpovědětVymazat
  3. Krémy od Balea mám moc ráda, minulý rok jsem měla tyto malé a určitě se i tento rok zajdu na ně podívat do DM :)

    OdpovědětVymazat
  4. Baleu mám také ráda, je voňavá a cenově dostupná :-) ráda se chodím do DM dívat na novinky :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. Krémíky od Baley se mi líbí hlavně svým balení :) A rimmel makeup mam také zatím jsem ho pouzila je párkrát :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Balea má dobré produkty, oblíbila jsem si ji. Hlavně nádherně voní! :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  7. Ty malé kalíšky Balea si musím pořídit :) Mám jeden už tak rok a půl jako cestovní krém, hlavně na ruce a chodidla, ale už mi dochází, i když si ho dost šetřím :D Pak už jsem je v DM neviděla, takže tyhle musím mít, než zas zmizí :D Od Uriage jsem zkoušela jen termální vodu a ta mě nenadchla. Na ten makeup Rimmel jsem slyšela jak chválu, tak kritiku, takže ještě váhám, jestli si ho pořídit, ale možná to někdy ve slevě risknu :)

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělý článek a krásné fotky. Hodně mě zaujal ten BB krém od Benefitu, přemýšlela jsem nad ním a nejspíš si ho časem pořídím. Preferuji BB krémy před makeupy, teď zrovna používám BB od Clarins a Bourjois a oba jsou super. Krémíky v kalíšku od Baley mám taky ráda, hlavně do kabelky na mazání rukou. Už se nemůžu dočkat, až mi přijde sérum z tvé adventní soutěže, snad s ním budu spokojená stejně jako ty :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krémy od Balea vypadají dobře!! Ta paletka je naprosto úžasná, resp. tak vypadá..:)

    OdpovědětVymazat