20. prosince 2016

Primark haul


Ahoj všem! Jak jsem psala v minulém článku, o víkendu jsme byli v Drážďanech. Chtěli jsme "nasát" tu pravou vánoční atmosféru na vánočních trzích a užít si fajn den. Vyjeli jsme brzy, abychom už na devátou byli na místě a udělali jsme moc dobře. Když jsme dojeli, tak všude bylo poloprázdno, ale během půl hodiny se vše zaplnilo davy lidí. Nechtěli jsme nikde lítat po obchodech, ale měla jsem slíbenou návštěvu Primarku, kde jsem chtěla do sekce Home.
Nejsem cílová skupina Primarku, mám raději kvalitnější oblečení a už vůbec nemusím přehrabování se kupách oblečení. Určitě by se tam daly najít i fajn kousky, ale v tom, co se dělo po dvaceti minutách po otevření, kde se nedalo v uličkách ani hnout, to bylo nad lidský úkol. Takže jsem šla prakticky pouze do plánované sekce s dekoracemi, kde jsem ulovila pár kousků, z kterých jsem nadšená.


Prvním úlovkem byla tahle rose gold "drátěná" nástěnka, kterou jsem hodně vídala na zahraničních blozích. Najít něco podobného u nás je hrozně těžké nebo taky dost drahé a tahle je přesně podle mých představ.


Když budu pokračovat v "rose gold" vlně, tak jsem našla tento držáček na šperky, na kterém už mám přidělané hodinky a vypadá to moc pěkně.


NEED MORE SLEEP je ideální obrázek do ložnice, nemyslíte?


Micelární ubrousky


Deset semišových ramínek, která jsou tenká, takže vám ve skříni nezaberou moc místa a díky jejich povrchu nebude oblečení sklouzávat dolů.

  
A pak už jen několik drobností. Uděla jsem si radost s krásnou vanilkovou svíčkou, která nádherně voní a vypadá podobně jako yankee. Pak už jen prostěradlo, kalhoty na spaní a utěrka s ananasem! A to je celý můj nákup, manžel si vybral ještě několik ponožek a byli jsme spokojení oba.


Já mám z mých úlovků obrovskou radost. Jak to máte s Primarkem vy?

Mějte se krásně a budu se těšit zítra a udalšího článku!

Vaše L.
xx

15 komentářů :

  1. Krásné věci jsis pořídila, ramínka bych brala určitě také :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem taky nakoupila plnej košík jen v Home sekci, ty rose gold věci maj nádherný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! Ta rose gold tam je jako magnet, boží věci tam tentokrát měli :).

      Vymazat
  3. Tá nástenka je úžasná :) plánujem podobnú, ale väčšiu :)


    Zvláštne dievča
    Čítanie je sexy

    OdpovědětVymazat
  4. V Primarku se občas dají najít super věci, hlavně teda skvělé župany, věci do bytu atd. A tu rose gold nástěnku asi nutně potřebuju :))

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné veci! Ja som zatiaľ ešte nemala možnosť navštíviť Primark, ale dúfam, že sa mi to čo najskôr podarí!:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  6. V Primarku jsme nebyla věčnost a vždycky mě u těchto příspěvku píchne u srdce :D Podobnou nástěnku si plánuju vyrobit, tak snad se mi povede a bude tak pěkná jako ta tvoje :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nedávno jsem se také poprvé dostalu do Primarku a rovnou jsem zamířila do sekce HOME, byla jsem ze všeho nadšená, ale bohužel doplňky s motivem mořské panny nebo plaméňáků i přes moje nadšení bych doma nevysvětlila. Nakonec jsem neodolala LED světlýlka a takovému rose gold ananasu opět s LED světlůky. Přes tyhle kousky vlak nejel :-)
    Moc se mí líbí ty utěrky, co sis pořídila, jak ta ananasová, tak ty z Londýna :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Jeee, super clanek, fakt skvely kousky si ulovila!!! Ja teda primark nemusim, ale sekce HOME je super. A tuhle nastenku uz tak dlouho shanim a konecne vim, kde ji koupit, diky za tip!!! ;)
    S laskou
    Sandra / http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné věci Leni :-), jinak podobnou "nástěnku" tedy většího formátu, jsem pořídila v Pepcu za pár korun, tak kdyby jsi hledala ještě další do party. A co se Primarku týče, při nedávné návštěvě Vídně jsem se bohužel ani do sekce "home" nedostala, jelikož bylo všude tolik lidí, až to pěkné nebylo :-D.
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  10. To jsou krásné věci. Moc se mi líbí ta nástěnka, ta je úplně perfektní. Já si teď něco podobného vyrobila jako obraz na stěnu. :D A semišová ramínka, jsem si také koupila asi před rokem a úplně je zbožňuji. Primark na oblečení moc nevyhledávám, ale doplňky do domácnosti jsou úžasné a taková pyžama nebo ponožky a spodní prádlo, mají taky nepřekonatelné. :)
    Andrea Mokrejšová

    OdpovědětVymazat
  11. My jsme byli v úterý ve Vídni a samozřejmě jsme nevynechali ani Primark. Překvapilo mě, že tam bylo málo lidí, takže se nakupovalo krásně. Dovezla jsem si pár kousků basic oblečení a jednu košili, jinak Primark na nějaké módní výstřelky taky moc nemusím. Nevyhnuli jsme se ani svíčkám, ty jsou za tu cenu super! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Primark mám velice ráda! :) a chodím do něj fakt ráda :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat