10. prosince 2016

Kdo je hrdina Vánoc?

Sponsored by Lidl

Byla jsem oslovena, jestli nechci být součástí vánoční kampaně Lidlu, který přišel se zajímavým nápadem. Součástí kampaně je video, které poukazuje na to, že ať chceme nebo ne, tak o Vánocích sklízí největší úspěch a uznání chlap, co nosí dárky. Ať už je to Ježíšek, Santa Claus nebo Děda Mráz.
Při vzpomínkách na Vánoce s rodiči si ale uvědomuju, že těch hrdinů bylo vždycky víc. A největší zásluhy měly rozhodně moje maminka a babička, které se vždy staraly o to pravé kouzlo Vánoc, kdy bylo uklizeno, všude byla fajn atmosféra a do toho vonělo vánoční cukroví. Do toho všeho sháněly dárky a do poslední chvíle se nám snažily udělat ty nekrásnější Vánoce. Díky těmto věcem do sebe vše krásně zapadalo a  já budu celý život vzpomínat na to, jaké jsem měla díky celé rodině dětství.

Proto si myslím, že bychom na všechny ty babičky a maminky, které po večerech pečou cukroví, uklízí a starají se vánoční atmosféru, neměli zapomínat. A právě této myšlenky se chopil Lidl a natočil tohle fajn video.


Nakonec bych Vám chtěla všem popřát ty nejkrásnější Vánoce, ať už jste v jakékoli roli. Pokud máte doma takovou skvělou maminku a babičku, které se snaží, aby všichni byli spokojení a šťastní, tak jim určitě dejte najevo, že si toho vážíte a pokud jste v roli právě té maminky nebo babičky, tak vám přeju pevné nervy a buďte v klidu, protože vaše děti vědí, jak jste pro ně důležití a co pro ně děláte. A jestli to neocení teď, tak časem určitě!

Mějte se krásně!
Vaše L.


Post sponsored by Lidl

1 komentář :

  1. Já sice nejsem maminka a ani babička, ale vánoce u nás už 4. rokem připravuji hlavně já. Co má brácha vlastního syna už s námi vánoce pochopitelně neslaví a moje mamka je pořád v práci (typical doctor) a času moc nemá, protože jsem ji vždy obdivovala jak vše zvládá a je skvělá, chtěla jsem aby aspoň doma mohla odpočívat, proto se celkově starám o domácnost spíše já. Mám výhodu v tom, že si to moje mamka uvědomuje a pro ni hrdinkou vánoc jsem. :D :)

    OdpovědětVymazat