29. prosince 2016

#BENElove Nová tvářenka Galifornia a další Benefit poklady

Benefit - sephora.cz

Benefití tvářenky jsou snad nejvyhlášenějšími produkty této značky, protože jestli Benefit něco umí, tak to jsou právě tvářenky. Já bych tedy mohla vyjmenovávat x produktů, které miluju, Benetit je moje srdcovka, takže bych do top prodůktů zařadila určitě i řasenky, makeup, pudr, tinty, produkty na obočí, jejich pleťovou kosmetiku a další. Vlastně za poslední dobu, tak jediný produkt, který mi moc nesedl byly hnědé linky, které mi přišly dost suché, ale ty mají tolik zastánkyň, že nesedly třeba jen mně. Ale abych se vrátila k tomu, o čem tento článek hlavně bude, Benefit na začátku příštího roku přijde s novou tvářenkou GALIFORNIA a já jsem měla to štěstí ji vyzkoušet už nyní.

Před Vánoci u mě zazvonila pošta s tímhle ne úplně vánočním balíčkem, který mě dostal. V balíčku byla totiž krabice, která je zvětšeninou nové tvářenky, kde kromě ní samotné, byly doplňky, které umí vytvořit jen Benefit. Všechny jejich tvářenky mají boží odstíny, pigmentace je akorát, takže nevypadáte jako Marfuška, ale zároveň jsou na tvářích vidět a vydží celý den tam, kde mají. Odstín GALIFORNIA je pro mě příkladem deální jarno/letní barvičky. Zatím co teď u mě bezkonkurenčně vedou odstíny DALLAS a ROCKATEUR, tak za chvíli určitě nedám tenhle skvost z ruky. Na první pohled je tvářenka korálová ze zlatými odlesky, ale když jsem ji nanesla, tak "házela" odlesky i lehce do růžova.

 "Sure, my life isn't perfect... but my makeup is."  Benefit

 O BEBEtintu už jsem jednou psala. Teď se moje sbírka rozrostla o další dva odstíny, které jsou stejně fajn jako ten první. Z čeho jsem nadšená jsou nové balzámky. Už jeden mám, takže jsem věděla, že jsou super. Obsahují totiž mangové máslo a díky němu rty dokonale hydratuje. Na rtech jsou příjemné a krásně je zabarví. Takže pokud si netroufáte třeba na rudou rtěnku, tak zkuste červený benebalm a budete nadšené, já jsem.

 růžový posie balm už mám ve své kosmetické taštičce dlouho (článek zde)

Na Vánoce Benefit přišel s mnoha sadičkami, které jsem teď viděla vy výprodejích, tak třeba budete mít štěstí a taky nějakou ulovíte.
Jak se Vám nová tvářenka líbí a máte něco od Benefitu?

Mějte se krásně!
Vaše L.

xx

6 komentářů :

  1. Tvářenka je vážně krásná, jen se obávám, že mi tento odstín nebude slušet.. ale uvidíme :). Já miluju Watts Up, což je podle mě ten nejlepší rozjasňovač. A teď nově produkty na obočí, které jsou bezkonkurenční :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tvářenku Benefit mám na wishlistu už docela dlouho, miluju ty jejich krabičky. Nový odstín vypadá hezky, asi si na něj počkám.

    www.42stupnu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. to balenie je uzasne!
    Pozyvam na luxusnu GA o Lancome, Biodermu, Dermacol a ine tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovědětVymazat
  4. Wau ten nový odtieň lícenky vyzerá úžasne, ja som vždy chcela vlastniť nejakú lícenku od Benefitu alebo miliónkrát ospevovaný hoola bronzer, ale nikdy som si nič z toho nekúpila...aj keď som už bola pri stojane, nevedela som sa rozhodnúť, a tak vždy odchádzam radšej naprázdno.. Záväzok do Nového Roku bude asi, aby som bola viac rozhodná a nie ako maslo :D

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ta tvářenka vypadá úžasně, moc se mi líbí ten design! :)

    OdpovědětVymazat
  6. To je hezký. A ta krabice vypadá hrozně super, jde vidět, že si vyhrají jak s produkty, tak i s designem. :)
    http://svetobezci.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat