14. prosince 2016

Tipy na vánoční dárky


Ahoj všem! Vánoce se blíží rychlostí blesku a já mám pro vás pár tipů na vánoční dárky. Času je ještě "dost", takže zachovejte klid a držím palce, ať vše v klidu nakoupíte a taky najdete pod stromečkem dárky, které si přejete.

Absolutní klasila Vánoc jsou ponožky, spodní prádlo a pyžamo! Tuhle klasiku jde pojmout trošku víc origimálně a barevněji, přesně takové jsou Happy Sock. Které se dají nosit doma, ale vypadají skvěle i k pánskému obleku.

 Happy Sock - different, urbanlux, happy sock , pyžamo Lisca 

Skvělým dárkem pro holky i kluky mi přijde power banka, kterých najdete v obchodech spousty. Já mám velkou radost z této od Samsung, která je prostě dokonale růžová! a nabízí ji i v modré variantě.


Neznám holku, která by neměla ráda kosmetiku. Skvělým dárkem je paletka, s kterou rozhodně nešlápnete vedle. A teď už záleží na Vás, jakou variantu vyberete. Důležité je se řídit tím, jaké vaše kamarádka má ráda líčení. Na ukázku tady mám  dvě paletky a to od značky Urban Decay, které jsou  každá úplně jiná. Nakedka je dokonalá paletka pro přirozené líčení a Full Spectrum paletka je ta pravá divočina.

 Paletky Urban Decay

Pokud chcete koupit nějakou maličkost, která potěší, tak DMko přichází s neustálými novinkami, které jsou moc fajn pro každou kamarádku ale i babičku. Také mě napadají štětce, které jsou základem každého líčení a právě Dmko přichází s novou černou řadou štětců Ebelin, které mi přijdou mnohem kvalitnější než ty původní.


Další klasika jsou knížky. Knížky, po kterých pořád sahám jsou Lahodně s Ellou a Love Style Life.  Nemusíte kupovat pouze knížky, ale i diáře, které vaši blízcí nedají z ruky celý následující rok. Já mám jasného favorita a to Motivační diář od holek z A Cup of Style a už se oc těším, až si do něho budu psát.


Vánoční dárky by měly být i o tom, že podarujete své blízké tím, co by si oni sami nekoupili. Ideální příklad mi přijdou svíčky Yankee Candle, které stojí opravdu hodně a málo kdo je ochotný za ně dát tolik peněz. Právě proto mi přijdou jako ideální dárek, kterým rozhodně vykouzlíte velký úsměv na tváři. Já tuhle dostala minulý rok před Vánoci a vážím si jí tak, že jsem ji ještě nezapálila #blázen.


Co milujeme všechny? Kabelky! A jsem strašně ráda, že Vám můžu ukázat tuhle kabelku Noire. Na této kabelce se podílelo spoustu skvělých lidí, kteří chtěli vyrobit kabelku, která by se vyrovná high-end kabelkám a to se jim vážně povedlo. Sama jsem mile překvapená z kvality a celkového zpracování kabelky. Co hodně oceňuju jsou vnitřní kapsy, kterých je v kabelce pět. Určitým specifikem je číslo, které na kabelce je. Každá kabelka má "své" vlastní číslo, které předchází padělání kabelek a hlavně díky tomuto číslu můžete v aplikaci "Noire" najít nositelku kabelky a omrknout její outfity, které si do aplikace může nahrávat.


Mým posledním tipem jsou dárkové poukazy do různých obchodů a eshopů. Mně by třeba potěšil poukaz na eshop different.cz, kde si vybere opravdu každý. A už brzy právě s tímto eshopem vypukne velká vánoční soutěž o dárky, které jsou přímo boží!

zateplené Converse - different

A jaký je váš tip na dárek? 

Mějte se krásně a budu se těšit zítra u dalšího článku!

Vaše Leni




5 komentářů :

  1. Určitě to jsou skvělé tipy na dárky :) ty mé se od těch tvých moc neliší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jeee, super tipy, moc diky, urcite se to bude hodit, protoze darku jeste mam az moc malo!!! ;)

    Sandra / http://www.shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý článek! :-)
    Do zítra u mě probíhá soutež http://www.be-yourself.cz/2016/12/giweavay-1.html

    OdpovědětVymazat