8. prosince 2016

Vánoční dekorace!

Ahoj všem! Ještě na mě nedýchla asi ta správná atmosféra, protože letos mám pocit, že Vánoce jdou mimo mě. Vánoce miluju a je to pro mě to nejkrásnější období v roce, takže doufám, že to přijde a o to víc si je užiju.
Aby už jsem aspoň přepla do vánočního režimu, tak jsem náš byt vyzdobila pár dekoracemi. Není toho moc, nemám ráda přeplácanost, takže až přidáme stromeček a tu pohodu, bude to pro mě značka ideál. Na Vánocích mám ráda světýlka a příjemnou vůni a právě proto, u mě vedou světýlka, svíčky a vosky. Mám ráda ten večerní klid, když už nikam nemusím, zapálíme si svíčku a rozsvítíme světýlka. Novinkou letošního roku je pro nás elektrický ohřívač vosku od Airwick, který vosk krásně rozpustí a nádherně intenzivně voní. Strach, že zapomenu zhasnou svíčku, s touto věcičkou odpadá, což mi přijde největší výhoda. Pak už jen pár maličkostí jako je jedno "zvíře", které každý nazývá jinak a vánoční hvězda, která mi do Vánoc asi zase celá opadá, nevíte, co dělám špatně?


rose gold jmelí a hvezdičky z primarku
 Airwick ohřívač vosku
 koník Ikea
 světýlka Ikea
 plánovač od holek z A cup of style

A jak jste na tom s dekoracemi vy?

Mějte se krásně a teším se u dalšího článku!
Vaše L.

Děkuju za všechny komentáře, mám z nich obrovskou radost!

4 komentáře :

  1. Tak u nas doma se taky na preplacanost nehraje, hlavni je adventni venec, nejaka dekorace na jidelni stul a no potom az stromecek! Jo a svicky samo taky nesmi chybet... Jinak planovac od holek taky naprosto zboznuju a pouzivam neustale!!! U tebe me hlavne strasne zaujali svetylka z Primarku!!!
    xoxo
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  2. Tá fotka imela a svetielok vyzerá skvelo!

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné dekorace :) už jsem jich také pár vytáhla :D ale největší parády dělá adventní svícen :)

    OdpovědětVymazat