28. prosince 2016

Co jsem našla pod stromečkem?


Ahoj všem! Doufám, že jste si letošní Vánoce užili na maximum a že ještě užíváte volna. Abych pravdu řekla, docela to na mě vše dolehlo a je mi trochu smutno, že už je po všem. Letošní Vánoce jsem měla nádherný a ne jen kvůli tomu, co jsem dostala, ale hlavně díky tomu, že jsem byla se svými nejbližšími a taky, že jsme s manželem měli doma tu pravou pohodu u pohádek, kterou jsem si užila úplně nejvíc. Kéž by takových dnů mohlo být víc!

Jako minulý rok jsem se i letos rozhodla, že Vám ukážu, co jsem dostala od mé rodiny pod stromeček. Tyhle typy článků mě moc baví, protože se ráda podívám, kdo co dostal. 
Největší radost jsem měla z modré krabičky od mého milovaného muže, kterou jsem vůbec nečekala a ani nedokážu slovy říct, jakou jsem měla radost. V krabičce byl náramek od Tiffanyho s přívěskem srdíčka.  A já byla dojatá už jen z toho balení a krabičky. 

Co pod stromečkem nesmí chybět? Pyžamo a ponožky! babička to jistí..
A taky knížka! Takhle, Okamžiky štěstí, nás zaujala hned, když vyšla. Je velmi hezky a hlavně zajímavě udělaná. Je totiž oboustranná a záleží na Vás na jaké straně začnete číst, potom na celý příběh budete nahlížet jinak, než kdybyste knížku četli ze strany druhé.
Od prarodičů jsem dostala Zara zásilku. Tady jsem Ježíškovi trochu pomáhala :).
Svůj dárek dostal i můj foťák a to tenhle "vybarvičkovanej" popruh.
popruh - Olympus

Já jsem letos musela být srašně hodná a vy? Copak jste letos dostali a z čeho jste měli největší radost?

Mějte se krásně!

Vaše L.
xx

15 komentářů :

  1. Krásné dárky, musela jsi být vážně hodná :)). Já takový článek taky napsala, dostala jsem třeba oblečení na sport nebo lodičky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zdá se mi, jak kdyby všechny blogerka zjistily, že Tiffany má i levnější kolekci a tak ted všechny něco dostaly :-D Ale náramek je nádherný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahá anonymko, asi si nepochopila tenhle článek a asi si ho ani nečetla. Náramek jsem dostala od manžela a ten rozhodně neví, jestli ho má nějaká blogerka. Já jsem dostala náramek z lásky a je mi úplně jedno jaké je značky. Tobě přeji, aby si zažila to samé a nehladala i v takových věcech nesmysly.

      Vymazat
  3. Krásné dárečky si dostala 😻. První Vánoce jako manželé a hned Tiffany, paráda. Ať to manželovi vydrží 😂😘!

    OdpovědětVymazat
  4. Ačkoliv na šperky nejsem, náramek nemá chybu a hned bych ho taky brala :) Ponožky i pyžamo jsou klasika, ale já letos bohužel nedostala nic takového :D Taky podobný článek chystám, na světě bude nejspíš začátkem dalšího týdne, až budu doma :)

    OdpovědětVymazat
  5. juuuu Leni ten náramek je božskej! Já si konečně budu muset na foťáček pořídit taky nějakej ten popruh, pořád nosím ten černej a už mě to nějak nebaví :-)) Užívej povánoční čas.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné dárečky! Náramek je krásný, opravdu Tě musí milovat ♥ Jinak ten popruh je boží, něco takového by se mi také hodilo ,-)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné dárečky a ač je to zvláštní, mně se nejvíc líbí ten popruh na foťák, ten je na jedničku a to ani žádný nemám :D
    Sweet Life with Lena

    OdpovědětVymazat
  8. Ten náramek je vážně dokonalý <3

    OdpovědětVymazat
  9. Hezke darecky ;) ja dostala tento uzasny fen https://www.decodoma.cz/Fen-na-vlasy-Gold-Line-Amel.html a hromadu, ale hromadu kosmetiky a tuto krasnou postel http://www.nabytek-bmark.cz/postele/dvojluzka/postel-180-grenada-g46-orech.html do noveho bytu s pritelem jako hlavni spolecny darek;)

    OdpovědětVymazat