12. prosince 2016

Zimní parfémová polička


Každé roční období mám spojené s jinou vůní. Miluju měnit parfémy a zpětně se pomocí vůně vracet do okamžiků, které jsou pro mě v životě důležité. Ani tuto zimu tomu není jinak a mám dva nové parfémy, které mi přibyly na moji „parfémovou poličku“.
Úplnou novinkou byl pro mě „střevíček“, což je parfém Good Girl, který mě na první pohled zaujal svým flakonkem a přiznám se, že se mi úplně nelíbil. Co mě ale uchvátilo byla vůně, protože je naprosto božská. Až budete mít možnost si ji někde zkusit, tak to určitě udělejte, protože je to v současné době můj nejoblíbenější parfém. Je to svěží květinová vůně, jejímž základem je jasmín. Druhou novinkou je Luna od NR. Pro parfémy od ní mám slabost a tohle je už moje třetí jablíčko. Opět patří ke květinovým vůním, ale navíc obsahuje vanilku, divoké borůvky a santalové dřevo. Přiznám se, že teď u mě vede Good Girl, kterou používám velmi často.

Pokud byste chtěli ještě nějaký tip na vůni, tak za mě doporučuju parfém Olympea, který bych snad zvolila za můj top parfém vůbec. Tolik dotazů na vůni jsem nikdy nedostala a dokonce se na něj ptala i sestřička při odběru krve, která mi další návštěvu hlásila, že ho dostane pod stromeček!


A jaký je Váš současný favorit?

Mějte se krásně a budu se těšit zítra u dalšího článku!

Vaše L.

3 komentáře :

  1. Olympea je krásná vůně, miluju všechny parfémy od Paco Rabanne. Můj nejoblíbenější je Lady Million od Paco Rabanne, kterou používám asi 7 let a stále tu vůni miluju :)

    OdpovědětVymazat
  2. Leni já uz Olympeu používám od té doby co šla na trh ! Nejlepší , taky mi každý říká jak hezky voním :DDD

    OdpovědětVymazat
  3. Good Girl, Lady Million nebo i z pánských 1 Million od Paco Rabanne mi přijdou strašně nepraktické, ale jako dárek a určitý doplněk mohou posloužit dobře. Na zimní měsíce doporučuji kouknout na Black Opium, ale nepřežeňte to, je celkem silná :)

    OdpovědětVymazat