14. prosince 2016

Velká vánoční soutěž s different.cz


Ahoj všem! Jsem strašně ráda, že tehle článek můžu psát a díky different.cz, můžu uspořádat soutěž, plnou nádherných cen. S tímto eshopem spolupracuji už dlouho a je to můj nejoblíbenější eshop, ne jen z důvodu, že mají úžasný kousky od mnoha značek, ale protože svoji práci dělají srdíčkem a neustále se snaží posouvat dál. Když mi přijde balíček, tak nepřijde "jen" samotný produkt, ale i ručně psaný dopis, který má pro mě velkou hodnotu, protože si někdo na vás udělá čas a chce vám udělat hezčí den.

Právě s týmem different jsme pro Vás vybraly tři boží ceny, o které můžete soutěžit na mém instagramu @lukynkovalenicka a to u soutěžní fotky, kterou jistě poznáte. A o co se bude soutěžit?

1. cena - bunda Desigual dle vlastního výběru
2. cena - oboustranná kabelka Desigual
3. cena - kosmetická taštička Santoro

Pokud budete chtít vyhrát druhou nebo třetí cenu, stačí sledovat instagramové účty @different.cz a @lukynkovalenicka a napsat komentář k soutěžní fotce, jak letos budete trávit Vánoce. A jestli chcete vyhrát cenu první, tak na svůj instagram vyfoťte fotku s nějakým vánočním tématem, ideálně s čím nebo jak jste o Vánocích different. Na této fotce označ oba naše instagramy a taky #jsemdifferent.
Nebudou uznány zpětně označené fotky a můžete zároveň soutěžit fotkou i komentářem.

A teď už k cenám, jak jsem psala, tak hlavní výhra je bunda Desigual dle vlastního výběru, já se zamilovala do této parky, která mi přijde naprostý #musthave do každého šatníku. Jsem si jistá, že si vybere každý, protože výběr je opravdu veliký

A tady malá ukázka
Desigual šedý kabát

Khaki zimní bunda Desigual a další :)

Druhou cenou je tato oboustanná kožená kabelka také od značky Desigual. Jak můžete vidět, snadno můžete měnit její barevné provedení a tak se bude ještě lépe kombinovat s vašimi outfity. Kabelka obsahuje ještě vnitřní část, která může sloužit jako taška na drobnosti nebo jako samotná crossbody.
Posledním kousem je tahle roztomilá kosmetická taštička Santoro s motivem panenky, z které by měla určitě radost kažná z nás.

Budu ráda, když mi napíšete do komentářů, jestli se vám soutěž líbí.

Mějte se krásně a budu se těšit zítra u dalšího článku!

Vaše L. :*

3 komentáře :

  1. Soutěž je super! :) určitě se zapojím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasná soutěž! Dárky jste vybrali tak, že bude určitě spokojená každá výherkyně. Děkuji, určitě se zúčastním ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. jee ta bunda je parádní! :) krásná soutěž!

    OdpovědětVymazat