23. listopadu 2016

ELIXIR JEUNESSE Sérum s dvojím účinkem a dobrou věcí navíc

"Elite Bloggers - Content Marketing"

Asi často v poslední době slyšíte a možná i pociťujete zrychlování životního tempa. Každý ho vnímáme různě, ale asi každý máme dny, kdy se necítíme ve své kůži díky pracovnímu vytížení, obědvání v poklusu nebo různým stresovým situacím. A právě stres se podepisuje ne jen na naší psychické stránce ale i na pleti.
Bohužel pleti neškodí nejen stres, ale i mnoho dalších škodlivých faktorů, mezi které patří i znečištěné ovzduší, které představují riziko pro naše buňky a dochází k následnému stárnutí pleti.

I když jsem mladá, cítím už několik let větší potřebu se o moji pleť starat. Dřív jsem se nemusela ničím mazat a noční krém nebo sérum pro mě bylo cizí slovo. Postupem času jsem ale cítila, že pleť je suchá a chybí ji výživa. Proto jsem si našla a vybírám přípravky, které mi vyhovují a moje pleť mi to vrací. Pokožka totiž vstřebává látky na co nejmenší částečky, které mohou buňky využít a zpracovat vše, co potřebuje.

Jedním z takových přípravků, který mě v poslední době zaujal, je sérum s dvojím účinkem od YVES ROCHER. Sérum obsahuje vysoce koncentrovaný výtažek z rostliny aphloia, což je strom pocházející z oblasti Madagaskaru, který má neuvěřitelné revitalizační a ochranné účinky. Sérum má velice lehkou fluidní texturu, která revitalizuje pleť do hloubky a chrání ji před negativními vnějšími vlivy, které urychlují stárnutí pleti.
Co mi je na tomto séru taky moc sympatické je, že listy aphloie pocházejí od ověřeného dodavatele z oblasti národních plošin madagaskarského regionu Moramanga, kde Yves Rocher úzce a dlouhodobě spolupracuje s lokálním producentem, který zajišťuje svým zaměstnancům vhodné pracovní a hlavně životní podmínky.

Jak se o svou pleť staráte vy a zajímate se  o to jak a kde se produkty vyrábí?

Mějte se krásně a těším se u dalšího článku!

Vaše Leni

1 komentář :

  1. Sice jeste nemusim resit vrasky, ale stejne to zni zajimave a jelikoz mam stresu dost, tak bych se o svoji plet taky mela starat vic. Diky za tip a mozna i za tip na vanocni darek pro mamku...
    S laskou
    Sandra / http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat