22. prosince 2016

Get ready with me! Vánoční edice

ponožky - Happy Socks/ Urbanlux

Za dva dny to vše vypukne a já už teď přemýšlím, jak se na Štědrý den nalíčím a obleču. Doma jsme to nikdy nijak nepřeháněli, ale vždy jsme se hezky oblékli, aby nám to u stromečku slušelo, ale zároveň se cítili dobře. Letos jsme si s manželem pořídili vánoční svetr, já vlastně mikinu, protože jsem žádný hezký svetr nenašla. A už se nemůžu dočkat, až si je vezmeme a strávíme v nich sobotní den. Co si obléknu večer zatím netuším, bude hlavně záležet, jak se nám bude chtít, protože ta vánoční pohoda je úplně nejvíc!


Líčím se každý všední den a prakticky pořád stejně nebo alespoň hodně podobně, ale na tuhle příležitost chci použít paletku od Urban Decay Full Spectrum Palette, která je na mě hodně divoká, ale zamilovala jsem se do barvev Paranoia a Alchemy, což jsou nádherné růžovo-fialové odstíny (první sloupec), v kterých se cítím dobře. Potom si taky plánuju navlnit vlasy kulmou, protože je nosím stále vyžehlené a vlny nosím prakticky jen při slavnostnějších příležitostech. A dnes si dokonce o tuto kulmu od Bellissima můžete zasoutěžit na mém instagramu.

Full Spectrum Palette - UD, Dallas, Hello Flawless - Benefit
kulma - Bellissima
mikina - C&A
Jak se budete připravovat na Štědrý den a máte nějaký vánoční svetr? Hlavně prožijte Vánoce v klidu a ničím se nestresujte a odpočívejte u pohádek a cukroví!

Mějte se krásně a krásné Vánoce!
L.
xx


7 komentářů :

  1. Vánoční svetr bohužel nemám a je to velká škoda :D každopádně to ale vidím na nějaké hezké šaty a červenou rtenku :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tá paletka je úžasná! Neskutočne nádherné tiene obsahuje:) My ten štedrý deň až tak strašne neprežívame, keďže ho trávim iba s rodičmi, nijak extra sa ku stolu nefintíme:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  3. Ta mikina je skvělá, zajdu se podívat do CA, protože se mi vážně líííbííí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Letos jsem si poprvé vánoční svetr pořídila a mám z něj obří radost. Přece jen po něm pokukuju už několik let, ale vždy mi nakonec bylo líto peněz :) Užívej vánoc.
    Sweet Life with Lena

    OdpovědětVymazat
  5. Jeee, skvely clanek! Moc diky za tipy, ja vim, uz jen dva dny a ja jeste nemam poneti co a jak!!! Jinak vanocni svetry jsou super, tak sladkej napad a hlavne jsou strasne pohodlny! ;)
    S laskou
    Sandra / http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky! Veselé Vánoce <3

    http://marketafrank.com

    OdpovědětVymazat