23. listopadu 2017

Epilátor Braun Silk-épil 5 jde to bezbolestně?


Ahoj všem! Nevím, jak vy, ale když se řekne epilátor, je to něco, před čím mám docela respekt. Přiznám se, že jse ho měla poprvé v ruce někde na základce, kdy si ho domů pořídily mamka s babičkou a já ho na tajno musela samozřejmě hned vyzkoušet. A dopadlo to tak, že jsem ho po druhé vzala do ruky až teď. 
Na druhou stranu mě lákala ta myšlenka, že budu mít nohy bez chloupků několik týdnů a ne jen několik dnů. Proto jsem kývka na to, že zkusím otestovat Epilátor Silk-épil 5 od Braun. Ze začátku jsem se trochu bála, ale přemluvila mě speciální hlavice určená pro začátečnice a ten fakt, že jde epilátor použít i na mokro.

Na první pokus jsem si epilátor vzala do vany se zmíněným nástavcem, který holí a zároveň epiluje, takže to nebylo nic strašného. Na duhý pokus jsem už zvolila nástavec klasický a nebudu říkát, že to nebolí, znám i příjemnější věci, ale není to nic, čeho bych se nějak děsila. Naopak byla jsem mile překvapená.

Budu ráda, když mi napíšete vaše zkušenosti s epilací. Jestli přemýšlíte o epilátoru, tak tehle je za mě moc fajn. Líbí se mi možnost výběru "suché/mokré" metody holení a masážní systém, díky kterému je kůže připravená na epilaci, a proto není vytrhávání tak bolestivé. Zároveň vezme i kraťoučké chloupky od 0,5 mm.


Epilátor Baun Silk épil 5 je k prodeji na Euronics


Mějte se krásně!

Vaše L.

7 komentářů :

  1. Stále samú seba presviedčam, že začnem používať epilátor. Ale keď príde na vec, tak vždy zvíťazí rýchlovka so žiletkou. :D

    Viki Ceglédyová

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na tom byla stejně, ale teď ho už mám připravený v koupelně a čeká tam na mě :P.

      Vymazat
  2. Ja mam doma ten isty, prvy krat to teda bol boj. Moj 3 rocny na mna pozeral a okamzite mi ho vytrhol z ruky ked videl v akej som bolesti =). Na druhy krat to islo jedna radost!

    OdpovědětVymazat
  3. Super tip, ja som zvyknutá pod pažim a bikiny ale nohy mne proste bolej uplne nejvic :-( tak skúsim tento!

    OdpovědětVymazat
  4. Váhám mezi Braunem Epil 5 a Philips Lumea Prestige IPL SC2009/00. Nemáš s touto značkou zkušenost?

    OdpovědětVymazat
  5. Moc děkuji a dalším mohu doporučit. Na základě článku a nějakých recenzí jsem pořídila a jsem spokojená!

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, musím říct, že tento přístroj je fakt super. Díky

    OdpovědětVymazat