17. listopadu 2017

Trend letošního podzimu? ČERVENÁ

kabát, šaty, punčochy, šála - F&F, boty - urbanlux, kabelka - DKNY

Letošní podzim je červené v obchodech plno, já ráda kombinuju v outfitech vždy jeden výraznější kousek a k tomu je čevená ideální. Nejdřív by mě ani nenapadlo koukat po tak výrazném kabátu, ale spíš jsem hledala takový, který by měl střih "županu" ideálně jen na převázání v pase. Mělo to to dva důvody, první byl ten, že se mi strašně tento střih líbí a duhý, pro mě ten zásadní, že se kabát přizpůsobí mému rostoucímu bříšku.


Obojí splňoval tenhle červený kabát z F&F, který je za mě rozhodně jeden z nejkrásnějších kousků nové kolekce. A protože bylo krásně, vzala jsem si pod něj šatičky s motivem kytiček. Tyhle vzory jsem nosila v létě a jsem strašně ráda, že se jich nemusím vzdát ani na podzim.

Co vy a červená, jak se vám líbí?

Mějte se krásně!

Vaše L.

6 komentářů :

  1. Ahoj Leni, zrovna včera jsem si také koupila červený kabát :) Přesně jak píšeš, je to parádní kousek, který oživí outfit! Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. mám hrozně ráda červenou barvu, už několik let mám taky červený zimní kabát a vždycky, když si ho vezmu na sebe, se mi úplně zlepší nálada :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna dneska jsem si koupila cervenou mikinu a silene se mi zalibila. <3 Ale i zlutou jsem mi tento podzim silene zamilovala.
    xxx, Sandra

    OdpovědětVymazat
  4. Červený kabát ti sluší, také mám červený a jsem ráda, že jsi si k němu vzala šedé botky, protože já dneska jsem si k němu pořídila také šedé boty. :) Jsem myslela, že mi ke kabátu nepůjdou, ale půjdou. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Já prostě miluju ty tvý vlasy!

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkný kabát, velice Vám sluší. Ale po mé zkušenosti se "zimním" těhotenstvím a porodem v únoru, bych raději koupila "těhotenský" kabát, abyste ho ještě před termínem mohla nosit.

    OdpovědětVymazat