15. listopadu 2017

#lifeupdate Bydlení, nová práce, zvládám to ještě?


Povídací článek tady delší dobu nebyl a docela mi to chybí, doufám, že vám taky! Poslední týdny a měsíce to tak strašně letí a snad nikdy jsem toho tolik nového neprožívala, i když to hlavní ještě určitě přijde. První zlom bylo těhotenství, které mi obrátilo život vzůru nohama, najednou se váš svět točí kolem něčeho jiného, než to bylo do teď. Hloupě se culíte, do toho se strašně bojíte, ale usínáte a probouzíte se s tím nejkrásnější pocitem, že někde ve vás je to nejdražší, co jsme doposud s manželem měli, je to jen naše a už teď toho človíčka milujeme nejvíc na světe. 

Další novinkou byla nová práce. Protože jsem doposud učila a věděla jsem, že se budeme stěhovat do Prahy, musela jsem dát výpověď v práci, což mě na jednu stranu mrzelo, ale na druhou stranu jsem se chtěla posouvat dál a trochu jiným směrem. Konec školního roku jsem obrečela, měla jsem fajn kolegy, nějaké postavení, které jsem si budovala dva roky, a hlavně "mých 25 dětí", teď už vlastně osmáků, jako třídní učitelka. A od těch se mi odcházelo nejhůř.

Mohla jsem učit dál matiku a fyziku, což mě bavilo, ale rozhodla jsem se v Praze zkusit štěstí v reklamní agentuře. Dostala svoje vysněný místo, z kterého se doufám, budu posouvat dál. No... vlastně jsem ho dostala a otěhotněla. Bála jsem se, že mám smůlu, ale neměla! Od září jsem nastoupila, baví mě to a cítím se užitečná. Kdybych už teď byla doma, což doktor původně chtěl, asi bych se zbláznila. Nehraju si na hrdinku, jsou dny, kdy jsem večer hodně unavená, ale stojí to za to.

No a vlastně poslední novinka! Kdo četl moje stěžování na dojíždění do Prahy, tak už máme číslo popisné a už se snad bude schylovat ke stěhování!  Tak mi držte palce, aby to vyšlo. Do toho všeho bloguju, fotím, protože mě to baví a neuvěřitelně naplňuje. Vlastně si teď trošku užívám, co jsem si před několika měsíci vysnila. Teď si sním o tom, až budeme tři, o zařizování pokojíčku a o všem, jaké to asi bube!

A vlastně z velké části se mám dobře i kvůli vám, cítím ve vás neuvěřitelnou podporu a moc si ji vážím! Protože blog je další věcí, které bych se chtěla víc věnovat. Do toho mi občas dorazí nějaký hezký balíček, jako třeba tenhle s voňavými novinkami od Lenoru a jsem ráda za to, že vám na oplátku můžu něco doporučit a inspirovat já vás, protože vy to děláte neustále! Jedná se o tři novinky, které jsou inspirovány přírodou a měly by v nás evokovat alespoň rychlý únik z každodenního stresu tím, že si pustíme domů kousek přírody domů, díky těmto vůním.
Já aviváže miluju a pravidelně je používám. Většinou sahám po svěžích "modrých" variantách, ale tady mě překvapila vůně Shea Butter, což je pečující vůně s bambuckým máslem.

Jak se vám novinky líbí, a které vůně máte nejraději vy?
Lenor Inspired by Nature - Růžová / Silk Tree Blossom, Žlutá / Shea Butter, Modrá / Deep Sea Minerals
Z výbavičky už kromě plyšáků máme objednaný i kočárek! Jiný než je na fotce, ale určitě vám ho ukážu :).

Mějte se krásně!

Vaše L.

Žádné komentáře :

Okomentovat :