7. listopadu 2017

Co si přeju pro miminko

Nejdřív jsem si říkala, že bych mohla napsat článek, co si přeju od Ježíška, ale protože si pro sebe vlastně nic nepřeju a můj seznam by vypadal stejně, tak jsem se rozhodla, že vám ukážu, co bych si přála pro miminko. Nebudou to úplně ty nejzákladnější věci, jako je třeba kočárek, autosedačka, postýlka, které mimichodem ještě taky nemáme, ale něco navíc, co by mi udělalo radost.

1. Králíček Miffy. Ne jen krásný doplněk do dětského pokojíčku, ale díky nastavitelné intenzitě světla velký kamaráda třeba při přebalování a uspávání miminka. K dostání není jen králíček ale třeba  i medvídek. Mají je na Bellarose.

2. Hrací dečka. Pro malé miminko asi jedna ze základních hraček, na kterou reaguje. Mají jich všude spoustu. Mně se zalíbila tahle od značky Done by Deer. Každá hračka dělá něco jiného a tak stimuluje miminko.

3. Spací pytel. Pro toho našeho prťouska si chci pořídit spací pytel. Chtěla bych, aby se při spinkání cítil co nejlépe. Načítala jsem si o spánku několik věcí a zaujmula mě značka Candide, která má spostu vychytávek a pracuje s pediatry, což mně se moc líbí. Tento spací pytel je od narození, ale k dostání je spostu variant a velikostí. Je vyroben ze speciálních prodyšných vlákem a tento je vhodný pro běžnou pokojovou teplotu. Navíc mají krásné vzory celých sad a nad tím medvídkovským uvažuji do postýlky.

4. Panda polštářek. Tenhle polštářek jste už určitě někde viděli a zrovna o něm si myslím, že je to takové musthave. Je vyroben z líné pěny, aby zabraňoval zploštění hlavičky a zároveň drží hlavičku ve správné poloze. Značka Candide.

5. Žirafka Sophie. Tu ani představovat nemusím, je krásná, je vyrobena ze speciálního materiálu a děti jí prý milují, tak uvidíme! K sehnání je na mnoha eshopech, třeba Feedo.
6. Hnízdečko. Docela trendem poslední doby se stala hnízdečka a asi se není čemu divit. Miminka se v nich cítí dobře díky uzavřenějšímu prostoru. Hnízdečko si chceme určitě pořídit, protože ho využijeme doma tak i na cestování.

7. Deka Meyco. Asi je jedno, jakou deku pro miminko pořídíte. Mně při mém brouzdání internetem oslovila značka Meyco. Mají nádherné deky a hlavně, co se mi líbilo, byly deky přímo do autosedačky.



8. Bola. Řetízek už pro nastávající maminky. Najdete různé množství typů a já už mám jeden objednaný. Řetízek dosahuje až na bříško a jemné cinkání by mělo mít na miminko uklidňující účinky.

Jak se vám můj seznam líbí a co byste mi k němu připsali?


Mějte se krásně!

VašeL.



5 komentářů :

  1. Krásné věcičky dělají pro ty mimča! Taky bych chtěla bejt miminko v dnešní době a mít se takhle krásně :D

    OdpovědětVymazat
  2. Je, tak tu zirafku musim objednat! A kralicka taky! :-) Ten podhlavnicek jsem u prvniho nemela,ale nevypada vubec spatne..ma byt misto polstarku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, má to dost využití, dá se dát do postýlky, kočárku atd.. je hlavně proti "zploštění" hlavičky, ale má mít spoustu výhod jako správná poloha hlavičky, tedy i dobré dýchání atd. Už ho mám doma :P

      Vymazat
  3. Ahoj. Mam hnizdecko mimiconcept, myslis ze se do nej vejde polstarek pod hlavicku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, urcite ano. Taky planuju ho normalne pouzivat i v hnizdecku :)

      Vymazat