2. listopadu 2017

Čas se zachumlat


Ahoj všem! Už je tady, takový ten chladný a docela i upršený podzim. A i když jsem se na něj docela těšila, hlavně na ty barvy všude kolem, už nemám moc velkou radost z tmy, která poslední dny je. Na druhou stranu mám podzim nejraději co se týká oblékání, protože miluju všechny ty svetry, kabáty a hlavně huňaté šály
V dnešním outfitu jsou zrovna dva moje nejoblíbenější podzimní kousky cardigan a právě ta zmíněná šála. Všechno oblečení, co mám na sobě, je z nové kolekce F&F a kdyby vás zajímaly další kousky, tak se můžete kouknout na jejich blog na sekci inspirace, kde najdete spoustu hezkých článků.

Já si teď oblečení vybírám hlavně podle pohodlí a aby mi bylo příjemně teplo. F&F sice těhotenskou módu nenabízí, ale neměla jsem absolutní problém si vybrat i s bříškem.  

kalhoty, cardigan, šála - F&F, boty - different, kabelka - Rebecca Minkoff

Jaký je váš nejoblíbenější podzimní kousek?

Mějte se krásně!
Vaše L.

3 komentáře :

  1. Kabátek i šála vypadají krásně! Určitě se po nějaké takové taky musím podívat, žádnou světlou totiž nemám a docela mi chybí v šatníku:) Moc ti to sluší, Leni!

    OdpovědětVymazat
  2. Kabelka a kabát sú úplne super! Ja za seba len poviem, že tento typ topánok nemusím, ale myslím, že je to tak skoro pri všetkom, že sa nájdu ľudia, ktorí niečo milujú alebo nenávidia.. každopdne kabát je skvelý a ja mám veľmi rada kabáty a obmieňať ich :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkný outfit, hlavně ten kabát je krásný!

    OdpovědětVymazat