10. listopadu 2017

Výbavička pro miminko, první oblečky!


Čas poslední dobou strašně letí a pozoruju to čím dál víc s roustoucím těhotenským bříškem a tím, jak mi ten náš prďolka dává o sobě častěji vědět. Blíží se konec druhého trimestru a u mě začala převažovat panika, že ještě nic nemáme. Na druhou stranu se snažím uklidnit, ale znáte to, těhotenský hormony někdy stojí za to. 
Co ale už máme nebo alespoň už hezkou část, jsou oblečky pro miminko, které jsem začala nakupovat prakticky hned, když nám pan doktor řekl, že čekáme chlapečka. 

Všechno oblečení, které v článku uvidíte, je z F&F z jejich nové kolekce. Na miminka a na děti celkově mají opravdu velký výběr za fajn ceny. Oblečky jsou krásně zpracované a líbí se mi, že nezapomínají ani na roztomilé detaily. A pokud by vám můj výběr nestačil, tak můžete kouknout na blog F&F a inspirovat se.

Na co já trošku ulítávám a čím si mě získá většina kousků, jsou zvířátka a celokově zvířecí motiv. Jak má něco ouška nebo obličejík zvířátka, je to můj jasný favorit.
Kromě oblečení máme už tři plyšáčky, to je taky základ výbavičky ne? :) Jedna z věcí, která mě zaujala, taková strašně milá drobnost, která potěší určitě každou maminku i miminko. Jsou to ponožky s hvězdičkou, uvnitř které je něco jako rolnička. Takže miminko při kopání nožičkami bude jemně cinkat.

Potom jsem objevila ještě dva roztomilé sety, protože Mummy loves me SNOW much, jsme opravdu potřebovali a druhý byl opět se zvířátky, však víte. A posledním kouskem jsou klasické bílé dupačky, u kterých jsem si nevšimla, že je na nich My first Christmas, ale myslím, že Ragnárek to snad ještě číst nebude a my to nějak zvládneme :).


Které oblečky se vám na miminko nejvíc osvědčily, nebo které jsou za vás nejhezčí?


Mějte se krásně!

Vaše L.




4 komentáře :

  1. Dajte už všetky pokoj, lebo prebúdzate vo mne biologické hodiny, ktoré som ani nemyslela, že mám. :D:D

    Viki Ceglédyová

    OdpovědětVymazat
  2. Tie ponožtičky bola prvá vec, ktorú som pre nášho drobca zadovážila 😉 Snáď sa mu budú páčiť, tak ako nám 😊😊😊 a výbavičku nemáme žiadnu ani my, a to sme o tyzden mladší 😉 Dnes už nieje problém všetko za jeden večer objednať 😉 Tami

    OdpovědětVymazat
  3. Všechny ty krásné věcičky jsou z F&FM :-)

    OdpovědětVymazat