21. listopadu 2017

Prodloužený víkend! #L'occitane #nákupy #Vánoce


Taky jste odpočítávali dny do prodlouženého víkendu? Já jsem se na něj ohromně těšila a nejradši bych ho vrátila hned zpět. Pátek jsme trávili v Praze, potože jsme se chtěli projít po Albertově a oslavit státní svátek. Byl to super den, vlastně až na to počasí, které se se moc nepovedlo, ale zvládli jsme toho docela dost.
Ráno jsme si zašli na rychlou snídani, já měla jako každý rok "pana Perníčka" a vlastně jsem si uvědomila, že Vánoce se opravdu blíží a já nemám vůbec nic. A to nepatřím k těm, kteří shání dárky na poslední chvíli, nesnáším to a mám ráda vše připravené a zabalené včas.

Potom jsem měla slíbeno, že zvládneme před procházkou ještě dvě zastávky. První byla v prodejně L'occitane a potom jsem se chtěla podívat po nějakém teplém overalu pro malého do autosedačky. Zvládli jsme obojí a dost úspěšně, i když v L'occitane to tak rychlé nebylo, protože jsem si chtěla všchno prohlédnout a očichat a zrovna tam se plánuju ještě podívat po vánočních dárcích. Mají tam boží vánoční sety a dárkové krabičky, které bych si nechala nejradši nadělit sama. Co, se mi ale nejvíc líbilo, byla jejich zlatá parfémová novinka Terre De Lumiérre, jestli budete mít možnost, tak tu si přijďte očichat.

A protože se blíží Vánoce, tak pro vás značka L'occitane, připravila moc hezkou facebookovou soutěž. Každý den do 30.11. se totiž na jejich facebooku objeví jeden jednoduchý úkol, který je potřeba splnit na jakékoli jejich prodejně a postnou fotku na zmíněný facebook. Kažný den bude vybráno několik z vás :). 
A když se na prodejně zaregistrujete do věrnostního programu, dostanete výrobek v cestovní velikosti a  15% slevu na jeden další dle vašeho výběru.

Celý den byl hrozně fajn a já bych si takové volné pátky dopřávala klidně častěji. Vlastně i ty soboty, kdy jsme byli pozvaní k našim na buchtičky s krémem a já nemusela vařit. A moje hlavní aktivita? Nechávat se oblizovat a drbat našeho Montíka, kterému jsem očividně chyběla, však o mně taky!

A jaký byl váš prodloužený víkend a co dárečky, máte?


Mějte se krásně!
Vaše L.

1 komentář :