30. září 2017

Občas je čas na to dát si dort i si pobrečet


Krásnou sobotu! Dnešní článek je opravdu neplánovaný a hodně spontální a takové patří k mým oblíbeným. Poslední dobou trochu "bojuju" s tím, jak na sociálních sítích vše vypadá tak skvěle. Dokonce bych použila slovo sluníčkově, i když ho vůbec nemám ráda. Myslím, že i v jednom z mých nejosobnějších článků o (ne)otěhotnění jsem ukázala, že tomu vždycky tak není a teď budu trošku pokračovat.

Přiznám se, že teď i když prožívám rozhodně nejhezčí období v životě a jsem vnitřně šťastná občas i já padám na "pusu". Naposledy tento týden. Po třech pracovních dnech jsem byla snad víc unavená a vyčerpaná jak po celém pracovním týdnu.
Proč? V září jsem už nastoupila do do nové práce, která je už samozřejmě v Praze. K tomu čekáme na vyřízení všech formálností a papírů k našemu novému bytečku, takže tady bohužel zatím nemáme vlatní bydlení. Přes týden jsme v Praze buď u kamaráda nebo u známých a o víkendech jezdíme domů do Hradce, kde na mě čeká pračka a žehlička a jiní mazlíci.
Kromě toho všeho se ve mě začají "moc hezky" bouřit těhotenské hormony a jak se to projevuje? Brečím. Jo, je to bomba a někdy stačí fakt málo. Nepředstavujte si mě prosím, jako nějakou fnuknu, která všude kam přijde, bulí. Ale když se sečte únava z práce, cestování Praha - HK, trávení času mimo domov a hormony, tak to stojí za to.

A víte co? Myslím, že je to normální. Každý z nás to má občas těžký a splín je normální (v těhu asi častěji :p), i když to tak nasociálních sítích nevypadá. Co myslíte?
Mně pomohla čtvrteční dávka cukrů v tartaletce, ale na všechno to taky nezabírá...


Mějte se krásně a zítra konečně vyjde Těhotenský deníček za první trimestr!

Vaše L.

7 komentářů :

  1. Myslim, ze tohle obdobi ma jednou za cas každá z nas. I kdyz jak pises, v těhotenství je to asi casteji. Chce to den volna a relaxu! Poradně si odpocin:)
    Tesim se na deníček!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! Někdy se to přijde vše najednou a je to prostě náročný, ale ten víkend mi bodnul!

      Moc děkuju!! :*

      Vymazat
  2. Wau, stíháš toho opravdu hodně. Neboj každá žena, je tak trochu plačka. Jsme něžná stvoření, a tohle k nám neodmyslitelně patří :-)

    Bo.Ho green - stín na oči Noisette

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! Teď si tak připadám teda víc, manžel by mohl vyprávět :D.

      Vymazat
  3. Ja jsem posledni dobou taky strasne vycerpana a je mi naprosto stejne. I kdyz Instagram mam vazne rada, nekdy ho naopak uplne nenavidim... me je momentalne taky casto do breku, to je uplne normalni a hlavne k tomu ted jeste prichazi takova podzimni deprese, ale neboj, to nebude trvat vecne!
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Leni, zrovna dnes jsem také psala článek o tom, jak si "užívám" své těhotenství a jak to není vždy tak růžové, jak se může všem okolo zdát. To stěhování z jednoho místa na druhé ti nezávidím, sama jsem si tím několikrát prošla a vím jak je to vyčerpávající. Držím palce abyste měli už brzy své vlastní místo a mohli se v klidu připravovat na mimi. Drž se! Simi z blogu http://www.similife.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Simi, moc děkuju! Článek jsem už četla a poznávala jsem se, asi to jen tak lepší nebude (s těmi hormony), ale aspoň ať už bydlíme, pořád se nemusíme balit a večer po práci jezdím k NÁM domů....

      Děkuju!

      Vymazat