15. září 2017

photodiary #léto #novýbyt #dovolená a další


Nemůžu uvěřit tomu, jak léto strašně uteklo. Když vidím všechny ty barevný a letní fotky tak doufám, že si aspoň chvíli užijeme takový ten boží barevnej a teplejší barevný podzim.

Naše plány na léto byly takové, že nepojedem na nějakou klasickou delší dovolenou, protože se budeme brzy stěhovat a peníze budeme potřebovat jinde. Koupili jsme si letenky do Bruselu a těšili se na další dobrodrůžo. Pak se několi několik věcí změnilo, byla jsem byla několik týdnů těhotná, nebylo mi dobře a nechtěli jsme nic riskovat, takže jsme letenky nechali propadnout.

Vynahradili jsme si to několika výlety, které byly skvělý a dokonce jsme se vydali na konci prázdnin i na čtyři dny do Švédska.
Pro mě další velkej zážitek byl v sprpnu, kdy jsme byli v Praze na předpřejímce bytu. Už jen čekáme na kolaudaci a všechny papíry, které jsou potřeba, abychom se mohli nastěhovat. A já se nemůžu dočkat, až Vám ho celý ukážu!

Linz

Vídeň

Toulovcovy Maštale

Švédsko

Muzeum Vasa s dřevěnou válečnou lodí, která byla obří. Byla 333 let potopená a díky speciálním technikám a klimatizaci je pořád krásná. Byl to opravdu zážitek, který stojí za to vidět, protože nikdo neví, jak dlouho ještě vydrží.

Wakeboardování

adidas běh pro ženy

A naše ložnicový okno, který už teď miluju!



A jaké léto jste měli vy? Budu strašně ráda, když mi o něm napíšete!

Mějte se krásně a budu se těšit o dalšího tentokrát u "těhu" článku!

Vaše L.


1 komentář :

  1. Krasny fotky, vypada to, ze sis leto vazne uzila! Hlavne Svedsko muselo byt nadherny, taky bych se tam rada nekdy podivala! <3
    Sandra

    OdpovědětVymazat