28. září 2017

Můj novej nejlepší kamarád kojící polštář


Jsme přesně v půlce! Včera jsem začala 20 tt a bříško se každým týdnem zvětšuje. Zatím si to užívám hlavně z toho důvodu, protože se tím i možná trochu uklidňuju, že je vše v pořádku a miminko se má u mě dobře. Když se zvětšuje bříško, tak krásně roste i miminko, to je logický, ne?

Nevím, jak to mají ostatní maminky, ale já jsem byla zvyklá spát na břiše nebo na boku, což už mi několik týdnů není příjemné. Řešila jsem to tak, že jsem sice zůstávala spát na boku, ale naskládala  jsem si pod sebe skoro celou peřinu. Z toho byl "nadšenej" hlavně můj manžel, protože máme takovou tu obrovskou společnou, ale po mém pětiminutovém štelování a vymýšlení vlastně toho, jak budu spát jsme se neměli čím přikrýt, ale byl rád, že už ležím, tak radši taktně mlčel.

A bude hůř, já vím! Proto a taky proto, abychom se mohli konečně přikrýt, jsem si pořídila kojící polštář. Vždycky, když si něco pořizuji, hlavně teď v těhotenství, se snažím vše hodně dobře načíst, abych se neunáhlila a byla spokojená. Hledala jsem a našla kojící polštář Candide, který mě nejdříve zaujal hlavně proto, že má tři využití. V těhotenství, při kojení a pro samotné miminko. Uvnitř jsou malé mikrokuličky, které se vám krásně přizpůsobí a já si ho už beru, i když si chci jen pohodlně sednout na gauč. Takže za mě je samotná výplň polštáře strašně důležitá a kam se hrabou všechny peřiny!

kojící polštář Candide, já vybrala s motivem hvězdiček
povlak je díky zipu sundávací, aby se dal snadno vyprat
část pro miminko, která se dá ukrýt do polštáře (vytvoříte pro vás pohodlnou "žížalu") a opět snadno vyndat a sepnout pro miminko
 Máte, nebo měly jste svůj kojící polštář?

Mějte se krásně!
Vaše Leni s jedním zázrakem v bříšku

2 komentáře :

  1. Děkuju za tip! Já jsem začala 18tt, takže když jsem ho viděla, tak jsem si ho musela objednat :D. Doufám, že brzy přijdeš zase s něcím novým, co budu taky potřebovat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc gratuluju k těhotenství! Určitě další tipy budou přibývat!

      Mějte se hezky!
      L.

      Vymazat