20. září 2017

Moje první mimi nákupy & tip jak ušetřit


Nákupy. Věc, která mi poslední měsíce byla cizí, protože to poslední, na co jsem měla chuť, bylo chození po nákupních centrech. A taky jsem nic nepotřebovala. Mám ráda módu, baví mě sledovat trendy, ale teď se spíš začínám koukat po věcech pro miminko než pro sebe.

Poslední dobou se roztrhl pytel s různými slevovými akcemi, které ale kolikrát žádnými akcemi ani nejsou. A když se objeví něco, co by stálo za to, tak většinou přímo v kamenných prodejnách. Docela zajímavý systém provozuje Bonusway, který za online nákupy z vybraných, jimi smluvených, eshopů vrací určitou procentuální část z nákupů a to i za zboží ve slevě.

Nabídka obchodů, kde tento bonus platí je opravdu velká. Fajn mi přijde, že jsou zde i zahraniční eshopy a tedy i produkty, ke kterým se jen tak nedostaneme. Mě nejvíc zaujal například obchod Asos nebo nabídka obchodů s dětským oblečením a doplňky. Na své si přijde určitě každý, protože zde najdete různě zaměřené ehopy. Tedy od kosmetiky přes oblečení a šperky až po cestování nebo elektroniku.
Na webu se stačí registrovat a pak už jen nakupovat přes Bonusway. Získané peníze si můžete nechat poslat zpátky na váš účet. Zároveň, když se zaregistrujete přes tento odkaz, získáte po prvním nákupu bonus v hodnotě 75 Kč.


Zkusíte tento typ nákupů a co nejvíc poslední dobou nakupujete vy?

Mějte se krásně!
Vaše L.

8 komentářů :

  1. Vždycky kdyz si čtu články na tohle téma, tak mám najednou takovej pud a chuť mít už miminko :-D ale ještě nějáky ten pátek vydržím a pak si těch věcí nakoupím! :-D to bude bomba!

    OdpovědětVymazat
  2. O tomhle "vrácení pár procent zpět" jsem už slyšela u více portálů. Sama jsem je ale nezkoušela. Každopádně věci jsou naprosto rozkošné a miluju na takové nákupy koukat :3

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  3. Ten overal a biele body musím mať 🙈
    😊 odkiaľ sú prosím vecičky? Ja čakám januárového chlapceka ❤️ inak bonusway platí aj na Slovensku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Overálek je z HM! A gratuluju ke chlapečkovi, to bude o pár týdnů straší :). Bonusway se chystá i ve slovenské verzi, ale můžete používat i tu pro ČR :).

      Vymazat
  4. Jeeee, to je uplne sladounky!!! To je urcite zazitek, kupovat prvni obleceni pro prvni miminko!!! <3
    Sandra

    OdpovědětVymazat