7. srpna 2018

Nejblíbenější hračky pro miminko 0-5 měsíců

lišák - mamas&papas, žirafa Sophie, knížka - Taf Toys
Hračky. Většinu jich koupí rodiče, protože se jim líbí nebo na ně slyšeli chválu u jiných. My to měli podobně. Zároveň nechci mít doma milion krámů, tak se snažím, aby ty co máme, stály za to. V dnešním článku vám ukážu Jonáškovi top hračky, které měl do jeho pěti měsíců opravdu nejraději a nezastaví se ani teď. U nás s hračkami je to docela vtipné, každá má svoje oslovení. Ve většině se shodujeme, ale jsou i případy, kdy u mě je to koník u Lukyho zebra nebo u mě slon a u Lukyho pan Mamut. Uvidíme, na jakou stranu se přidá Jony a kdo tedy vyhraje :p.

Oball
Tenhle děrovaný míček má snad každé miminko. Díky němu se Jony naučil první úchop. Má totiž velmi úzké části, za které se snadno chytá a zároveň je velmi lehký. Měl opravdu radost, když ho držel v obou ručičkách a řehtal kuličkami. Teď, když ho dostane, tak balónek lítá přes celou místnost. Přiznám se, že poslední dobou už mu ho moc nedávám, protože je schopen se strašně vztekat a breček, protože nejde strčit do pusy přece!


Sofinka 
Nesmí tady chybět naše Sofinka, aneb žirafa Sophie. Minulé Vánoce, když se mě brácha ptal, co chci pod stromečkem, Jony byl ještě v bříšku a já si vybrala set velké žirafy a kousátka. Nejdřív si chudák myslel, že jsem se zbláznila, že chci pro sebe gumovou hračku a druhej šok chudák utrpěl, když zjistil kolik ta gumová hračka stojí. A jak se vyplatila! První měsíce byla pro něj žirafka velká, dokonce se poprvé strašně rozbrečel, když jsem zapískala. Takže cca do třetího měsíce vedlo kousátko a teď už bez Sofinky nevycházíme z domu. A kousátko pomohlo při růstu zoubků i teď.


Žirafí rodinka se nám rozrostla ještě o jednoho člena speciálně do vody. Akorát musíme Jonáška opravdu hlídat, protože by se byl schopný za ní pomalu, spíš rychle, potopit :p. Má super tvar a krásně ji drží a žužlá. Navíc stříká vodu a u toho se dost zasmějeme všichni tři.


Muchláček
To není ani tak hračka jako pomocníček při usínání. Když si začne mnout očka a neví co s ručičkama, je to ideální pomocník!


Beruška 
Beruška byla zachránce, vlastně v ní si poprvé chviličku vydržel hrát kolem druhého měsíce sám a já měla volné ruce. Byla to neskutečná pomoc a tou zůstává i teď. Jen teď už se otřásá celá, ne jen jedno zvířátko, jako tomu bylo na začátku. Díky ní bych řekla, že i rovnoměrně využívá ruce a nohy. Navíc Beruška vydává různé hlasy a písničky, což Jony miluje.


Pan Lišák 
Pana Lišáka jsem kupovala už v těhotenství, když jsem na Feedu dělala velkou objednávku pro mimi a pro sebe do porodnice. Přiznám se, že se mi až zase tak nelíbil, ale chtěla jsem malému něco koupit. Tohle je snad úplně nejoblíbenější hračka a ještě s žirafkou ji bereme všude s sebou. Je krásný, jak už tak malý mimi se k němu tůlí a je vidět, že ho má prostě rád. Navíc má krásné barevné provedení, píská, šustí a řehtá jako prostě všechny hračky od Mamas&Papas.


Knížky 
Článek o knížkách už jsem psala, tak koukněte zde. Teď u nás vede tato knížka od Taf Toys, která má tu výhodu, že z jedné strany je čenobílá, tedy určena pro malá miminka, a zdruhé strany už hýří barvami. Zároveň jsou na ni šustivé aplikace, které nejspíš moc dobře chutnají :P.


Kostička
Kostičku jsme dostali od babičky ze Slovenska. Sice vypadá, jako že se někomu splašily barvy, ale hodně rachtá, má zrcátko a několik uchopovacích míst. Ta teď vede na pěnových puzzlíkách, kde se nezastaví.


A teď mám překvapení pro všechny maminky nebo ty, kteří mají kolem sebe miminko či větší dítě a chtěli byste pro něho vyhrát krásné hračky. Díky Feedo, můžu uspořádat velkou soutěž plnou nádherných a hodnotných hraček, takže sledujte instagram! Moje odměna za tuto soutěž je barter pro maminky, které vyhrají, tak doufám, že vám také udělá radost.

A co vede doma u vás?

Mějte se krásně!
Vaše L.

1 komentář :

  1. instagram budu sledovat a moc díky za tipy. zrovna dneska jsem si říkala, že bych chtěla objednat nějaké hračky pro 6 měsíční miminčo už k vánocům jako :) a objednala jsem už dopo ale na tohle taky mrknu

    OdpovědětVymazat