15. srpna 2018

Pomozte ochránit ty nejmenší #powerofbabies


O tom, že Pampers pomáhá jsem už jednou psala a jsem strašně ráda, že právě Pampers přichází s dalším projektem, který pomáhá těm nejlepším a to spolu s Vámi!
Bohužel po celém světě roste trend předčasně narozených dětí, kde některé mají i pod 1000 g. Tato miminka potřebují nejen obrovské množství speciální péče, ale také pomůcek mezi které patří samozřejmě i plenky. Společnost Procter & Gamble již v České republice představil novou plenečku z řady Pampers Preemie Protection v nejmenší velikosti P3, kterou věnuje zdarma předčasně narozeným bojovníčkům. Teď můžete pomoci i vy!

1 libovolná zakoupená Pampers plínka = 1 plínka pro předčasně narozené miminko

A jak? Tím, že si koupíte právě plenky Pampers. Za každou jednu libovolnou plínku Pampers, z jakékoli řady, věnují jednu mini plínku předčasně narozenému miminku. Tato akce platí až do 30. září. A pomoc nezůstává pouze u plínek, k tomu navíc poskytnou až jeden milion korun na podporu předčasně narozených dětí a rodičovskou organizaci Nedoklubko. Tento milion bude poměrovou částkou rozdělen mezi perinatologická centra v České republice. A tento šek bude slavnostně předán 9. listopadu na pražském Žofíně k příložitosti Světovému dni předčasně narozených miminek.


článek vznikl ve spolupráci s Pampers
Jsem ráda, že tento projekt půžu podpořit díky spolupráci s Pampers. Všechny, co máme doma miminka máme opravdu velkou spotřebu plínek a teď můžeme mít i lepší pocit, že s každou naší plínkou můžeme pomoci někomu, kdo ji opravdu potřebuje. Bohužel se tato problematika týká nás všech, protože nikdy nevíme, koho a kdy postihne. Jenom za loňský rok se u nás narodilo devět tisíc předčasně narozených dětí.

Mějte se krásně!
Vaše L.

Žádné komentáře :

Okomentovat :