26. dubna 2017

Jarní wishlist


Ahoj všem! I když to v posledních dvou týdnech vypadalo spíš jak klasický naše předvánoční počasí a chodila jsem v zimní bundě a svetru, tak už snad konečně budeme moct "nahodit" jarní bundičky, sukně a kratší kalhoty.
Já mám v plánu si pořídit něco hezkýho na sebe, hlavně bych chtěla kalhoty ve zkrácené délce, ideálně takové jako jsou na obrázku.
Mým však největším plánem je pořídit si batůžek! Strašně se mi líbí tento trend a baví mě pozorovat všechny s originálními batůžky na zádech. Co si budeme povídat, opravdu krásné a kvalitní batůžky nejsou nic levného a nechtělo se mi do něj tolik investovat. Minulý týden jsem dělala menší čistku v kosmetice a oblečení a rozhodla jsem se věci, které nepoužívám dát na vinted a za "vydělané" peníze si batůžek pořídit a ono to snad i klapne!
Po zimě mám hrozně rozblázněnou pleť, kterou se neustále snažím promazávat a hydratovat, ale pořád mi chybí nějaká dobrá hydratační maska, která by mi pomohla s výživou a rozzářením pleti.
Bot není nikdy dost škoda jen, že se s množstvím bot nezvětšuje i botník, ale mám políčeno na ikonické adidas Stan Smith, které se dají krásně kombinovat ke sportovním i elegantnějším outfitům.
A poslední věcí je knížka. Přes velikonoce jsem přečetla "Okamžiky štěstí" od Patrika Hartla a potřebuju jeho další knížku. 

Já jsem se do toho chlapa úplně "zamilovala" a můj muž taky, kdyby nemusel pracovat, tak se o tu knížku snad popereme! 

Určitě na ní koukněte, protože je boží!

Mějte se krásně a co "potřebujete" vy?
Vaše L.

7 komentářů :

  1. Super kousky, moc me zaujali ty kalhoty a ty adidas boty. Tak jsem zvedava, co si nakonec z toho koupis. ;)

    http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Leni, hezký článek a knížku Okamžiky štěstí jsem si shodou okolností koupila v pondělí a už se těším na víkend, až začnu číst. Leni, mrkla jsem na Tvé kousky na Vinted a zaujala mne kulma. Jaký na ní máš názor a je v záruce ještě? Monča http://mishmash6.webnode.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem zvědavá, jak se ti bude líbit! Budu ráda, když dáš vědět. Kvuli vinted mi napiš ideálně tam, budu se těšit :).

      Vymazat
  3. Ahoj Leni, četla jsem od něj všechny knížky a jsou naprosto super. Knížky jsem musela číst pořád, dokud jsem je nedočetla, až mi bylo doma vyčteno, že zapomínám vařit a starat se o domácnost a tak jsem to vše dělala s knížkou v ruce:-) Šárka Málková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě rozesmálo! A víš, jak to dopadlo u nás? Lukáš se objevil ve dveřích, že nám něco koupil a držel zbylý dvě knížky v ruce :D. Takže jsem po dvou dnech v půlce erotikonu :D.

      Vymazat
  4. Skvelý článok, opäť, ako vždy. :))
    Veľmi rada si prečítam každý tvoj nový príspevok, čím ďalej tým zaujímavejšie články.:)

    Izabell zo sydneysleek♥

    OdpovědětVymazat
  5. Ja si moc wishlisty nevedu, ale ted jsem se zakoukala do tohoto destniku https://www.kupujem.cz/doplnky-1/destniky/damske-destniky/pruhovany-destnik-dora-barevny.html tak si pristi tyden doufam poridim ;)

    OdpovědětVymazat