6. května 2017

#photodiary náš víkend v oblacích

Ahoj všem! Přeju vám krásný začátek prodlouženého víkendu a jestli máte chuť vyrazit na výlet, tak tu pro vás mám boží tip! Na Dolní Moravu a Stezku v oblacích jsme chtěli jet už minulý rok a nějak nám to pořád nevycházelo. Minulý víkend se konečně poštěstilo, dokonce jsme sehnali ubytování i v hotelu Vista, kde jsme chtěli strávit víkend a užít si wellness. Nejdříve měli beznadějně plno, ale pak se uvolnilo místo a my byli první v pořadí, jupí!

Samozřejně jsme se vydali na stezku v oblacích a já si připadala jak malá, protože jsme se strašně těšila a ještě víc si to užívala. Bylo dokonalý počasí a celý to bylo moc fajn, ale to uvidíte na fotkách. Hned bych se tam vrátila. Dejte mi vědět, jestli jste tam byli nebo se třeba někdy taky chystáte, stojí to totiž za to.

Takhle se to nezdá, ale je to fakt vysoko :D.
Mějte se krásně a pokud taky máte nějaké místo, z kterého jste byli taky tak strašně nadšení, tak budu strašně ráda, když se o něj se mnou podělíte!

Vaše L!

10 komentářů :

  1. Stezku v korunách stromů máme tady na Lipně a musím říct, že jsem byla taky jako malá holka. Moc jsem se těšila a pak jsem chodila furt sem a tam a blbla jsem. :D ^^ Určitě bych se tam chtěla ještě jednou podívat. :)
    Moc hezké fotky!!:)
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! A jsem ráda, že je na tom někdo podobně :p.

      Vymazat
  2. Jeee, to jsou uplne nadherny fotky, urcite jste meli skvelej cas na Lipne, doufam, ze jste si to uzili! Ja tam jeste nikdy nebyla, ale ted jak to vidim, tak vim, ze jsem neco propasla. <3
    Sandra
    http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! Tohle není z Lipna, ale z Dolní Moravy. Určitě se stojí někam vydat :).

      Vymazat
  3. Letos se tam s přítelem také chceme vydat :) Fotky jsou opravdu nádherné a ted se tam těším ještě více :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  4. Leni, opět moc hezký článek a krásné fotky. Shodou okolností jsem na youtube koukala na vlog o Dolní Moravě a zkusila jsem zablokovat termín, než se nám narodí miminko. Beznadějně obsazeno, tak třeba za rok. :-) Monča http://mishmash6.webnode.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Mončo, moc gratuluju a ať vše jde co nejsnadněji! Přesně takhle jsem tam volala já, nenech se odbýt a na webu pošli rezervaci s poznámkou, že kdyby se něco uvolnilo, máte zájem. Takhle to vyšlo nám, byl to zázrak :).

      Vymazat
    2. Děkuju, Leni :-) Zkusím to a třeba to vyjde. Každopádně to vypadá moc hezky. Monča

      Vymazat
  5. Jé tam jsem byla teď v neděli :) a musím říct, že tě obdivuji, že jsi vlezla na tu síť nahoře, mně ztuhly nohy a nedala jsem to :D

    OdpovědětVymazat