11. května 2017

#lifeupdate budu se stěhovat

Ahoj všem! Tenhle článek píšu proto, že s vámi sdílím aspoň část svého života a ty hlavní a nejduležitější střípky z něj. Takže jsem ráda, že jste tady a že vás všechny zajímá, co je u mě za novinky.
Tenhle článek bude naprosto osobní a vlastně takové povídání, co se mi teď hodí a hodilo hlavou. Na sociálních sitích životy všech vypadají naprosto dokonale, ale není tomu úplně vždy tak. Mojí novinkou, se kterou se chci s vámi podělit, je to, že se budu v druhé polovině roku stěhovat do Prahy. Důvod je strašně jednoduchý, manžel má práci v Praze a každodenní dojíždění je prakticky nemožné. Takže poslední dobou jsme trávili víc času bez sebe než spolu. Vůbec si nemyslím, že by to našemu vztahu nějak uškodilo, možná právě naopak, protože to těšění se na sebe je moc hezký. Ale už žít takhle nechceme a chceme náš vztah posunout zase dál.
Přiznám se, že se mi ze začátku vůbec nechtělo a že jsem o tom nechtěla ani slyšet, ale postupem času se na to teším čím dál víc, protože nechci žít jen od víkendu k víkendu a být smutná. Chci být šťastnější, což když mám svoji druhou půlku 100 km od sebe moc nejde.
Bylo to pro mě hrozně důležitý a těžký rozhodnutí, protože mám v Hradci všechno - rodinu, kamarádi a práci, která mě baví a mám ráda své kolegy. Ale to nejdůležitější mám přes týden v Praze, tak je třeba se posunout dál. Strašně si přeju, aby vyšlo vše tak, jak má a že vyjdou moje sny a přání. Ze začátku to bude určitě těžký, ale nějak se to zvládne! Držte mi palce!

A když budete chtít, tak by mohly být nějaké články ze zabydlování, co říkáte?

Mějte se krásně 
vaše L.

12 komentářů :

  1. Leni, držím palečky, aby ti to všechno vyšlo. Jsem v podobné situaci a dovedu si představit, tak tě týdny bez manžela trápí. Taky se vždy přes týden cítíš taková neúplná? :( Ať se zabydlování daří a užijete si krásné dny v přítomnosti jeden druhého ❤

    OdpovědětVymazat
  2. Neskutečný jakou láskou vyzarujes. Doufám, ze už všechno bude jen ruzove. ❤

    OdpovědětVymazat
  3. Držím palce! Čeká mě to samé, teď jsem skončila školu v Hradci, který jsem si zamilovala a momentálně s přítelem hledáme bydlení v Praze a chceme se co nejdříve stěhovat. Pro mě to bude první stěhování z domova, protože v Hradci jsem vždycky byla 3-4 dny a na víkendy jezdila domů, tak se to tak úplně nedalo brát, takže se na jednu stranu bojím toho, jak to zvládneme finančně i jak společný bydlení změní náš vztah, ale na druhou stranu se děsně těším:) Tak nám oběma přeju, aby vše vyšlo podle plánu a byly jsme v Praze spokojené:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky ti přeju vše nej! V Praze je dost nároční sehnat bydlení, jsem ráda, že už máme koupeno a těším se na zařizování! :)

      Vymazat
  4. Moc moc se tesim a drzim palce! Jsem zvedava, jak vsechno dopadne a jsem uz ted zvedava na dalsi life update. Taky se tesim, jak si zaridity bydleni, urcite nas dale informuj!!! <3
    Sandra / http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  5. Hodně štěstí :) I když pro mě HK bude vždy srdcovka, podle mě je hezčí než Praha :) tak ať jde zabydlování dobře a jen dobře ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! Pro mě taky, ale věřím, že si Prahu taky zamilujeme :).

      Vymazat
  6. Tak hodne stesti, ja vydrzela pul roku a pak dala prednost dojizdeni, protoze Praha je oproti Hradci fakt nechutna..ta spina a shon vsude me unavovali vic, nez to dojizdeni..
    P.

    OdpovědětVymazat