28. května 2017

Šatičkový Overal & tenisky

overal - Zara, boty - adidas, kabelka - Rebecca Minkoff, hodinky DW, náramek - Tiffany

Venku je krásně a vedro! Nepatřím k těm, co si užívají velká horka a moc se na ně netěším. Můj ideál je kolem dvaceti stupňů a v tom si lebedím. Jenže toho mého ideálu je snad úplně nejmíň. Přijde mi, že je zima a pak rovnou nastupují tropy a naopak. Máte to taky tak nebo se těšíte na třicítky?
Sobotu jsem si moc užila, v týdnu jsme měli s mužem devítileté výročí a protože v týdnu nebyl čas, tak jsme si vyrazili po dlouhé době na oběď a bylo to hrozně fajn. Já zkombinovala dva nové kousky, které možná na první pohled k sobě moc nejdou, ale já si kombinaci sportovního a elegantního stylu moc oblíbila. Bílý overal s nášivkami na první pohled vypadá jako krátké šaty, ale v poslední vrstvě je spodnička s kraťásky, takže se člověk vůbec nemusí hlídat. A k němu snad ty nejkránější tenisky, co jsem kdy měla, v mých nejoblíbenějších barvách.
Všimla jsem si, že vás dost baví články "ze života" a chodí mi od vám opravdu velké množství zpráv na otázky na mě a na mého muže. Bavil by vás článek o tom, jak jsme spolu začali chodit a jak jsme se seznámili?


Mějte se krásně!
Vaše L.

10 komentářů :

  1. jej tak gratulujem k výročiu, je pekné, že ste si vyrazili von :) a ten overal je super, aj som si myslela, že sú to šatičky :) Jedno, čo ja veľmi nemám rada, je nosenie bielych vecí a k tomu čierne pančuchy, ale to je len taký môj osobný stav :D minule som chcela vziať bielu sukňu do A a nemala som svetlé silonky a môj manžel, nech si dám čierne a ja že nieeee nie nie :D to mám asi vlastný komplex hahah.inak je ten overal super a ani mne nevadí kombo elegantného a športového, ale najmä na iných ľuďoch..ja to až tak zatiaľ kombinovať neviem :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za komentář, s těmi černými punčochy souhlasím, taky si myslím, že ke všemu to nejde třeba k bílé sukni. Ale tady mi to přišlo takový celistvý a docela mi to k tomu šlo :D.
      Děkuju za komentář, měj se krásně!

      Vymazat
  2. Hezký článek :) Mohu se zeptat, který model tenisek to je? :) A odkud objednáváš kabelky Rebecca Minkoff? :) Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj tenisky jsou NMD R1 PRIMEKNIT a Rebeccu mám z ofic. stránek :). Není zač!

      Vymazat
  3. Moc moc ti to slusi!!! Ja teda miluju overalya taky jsem si nedavno koupila takovej, kterej vypada jako saty. jinak zbytek kombinace se perfektne hodi k overalu i k tobe!!! ;)
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, moc hezke ;) Jeste se chci zeptat - nosivas i treba satky? Ja rada nakupuji zde https://www.kupujem.cz/satky-a-saly-1/ a maji tam moc krasne kousky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle styl reklamy se mi nelíbí. Šátky nenosím.

      Vymazat
    2. Overal vypada krasne! Vypada to skvele. Muzu se zeptat jaka je to veliskost? Premyslim o veliskoti a nevim jestli je lepsi so vzit spise mensi nebo vetsi. Dekuji predem za odpoved :)

      Vymazat
  5. Kabelka vypadá supr! Já jsem si podobnou kabelku Crossbody ale ve víc funky žluté barvě koupila z eshopu https://www.gadogado.cz/cs/ a nemohu si ji vynachválit! Mrkni a děj vědět jestli se líbí :)

    OdpovědětVymazat