15. května 2017

green&rose #dostyle

top, quality - Zara, kabelka Rebecca Minkoff, hodinky - DW, šperky Pandora kolekce Rose 

Ahoj všem! Tak snad už tu konečně máme jaro a doufám, že krásný počasí jen tak opět neodejde. Už jsem definitivně uklidila kabát a svetry a už se těším na sukýnky a šatičky. V poslední době jsem si pořídila několik kousků s výšivkami, tehle trend mě opravdu dostal a já si užívám všechny ty kytičky a lístečky, které mi zlepšují náladu.
Tenhle top má navíc pro mě barvu, kterou jsem v šatníku doposud neměla a neuměla si ji na sobě představit. Ale cítím se v ví dobře. Chce to jen občas zkusit něco nového. Módu sleduju a baví mě, ale nejdůležitější je, abych se ve všem cítíla dobře a svá.
Individuatitu ženy se rozhodla podpořit i Pandora v DO kampani v pilíři DO STYLE. Protože je mi tahle podpora žen moc sympatická, rozhodla jsem se tuto kampaň taky podpořit. Na sobě mám šperky Pandora - Rose, což je kolekce, která je z vyrobena jedinečné směsi kovů v růžové barvě. Já si oblíbila náušnice, které už několik posledních let nenosím, ale tyhle mě dostaly.
Který kousek se nejvíce líbí vám a v čem se cítíte úplně nejlíp?

Mějte se krásně!
Vaše L.

2 komentáře :

  1. Moc ti to slusi! Ja bych si takovou halenku neoblikla, ale tobe vazne sedi. Jinak me se asi nejvic libi ten nahrdelnik s krouzkem, moc me zaujal a myslim, ze se ke me nejvic hodi. <3

    OdpovědětVymazat
  2. Ty náušničky jsou krásné, takovéhle decentní by se mi taky líbily :)

    OdpovědětVymazat