22. dubna 2017

Den maminek s Pandorou


Ahoj všem! Blíží se nám 14. květen, což je den maminek a rozhodně bychom na něj neměli zapomenout. K této speciální příležitosti přišla Pandora s novou kolekcí a zároveň kampaní "DO Pandora" a právě den maminek spadá do pilíře DO CARE. Rodina o nás intenzivně pečovala velkou část života a my bychom se měli alespoň snažit jí to postupně vracet.

Já jsem měla v životě obrovský štěstí, protože mám skvělou rodinu, která se mi snažila dávat maximum ze všech stran. Ve všem mě podporovala a sama se mně snažila být oporou. Byla jsem celkem aktivní dítě, většinu mého volného času jsem trávila na zimním stadionu. Kdo neví, tak jsem od 4 let vrcholově krasobruslila a vydrželo mi to krásných 16 let. Největší zásluhu na tom měla moje mamka a děda, kteří mě každý den, opravdu každý, vozili na tréninky a víkendy se mnou trávili na závodech. Bylo to náročné pro všechny, ale já to milovala. Vlatně i díky bruslení jsem z velké části taková, jaká jsem.
Teď už je to trochu jiné, jsem dospělá, žiju s manželem a k rodině jezdíme na návštěvy. Strašně jsem se těšila na to, až budeme mít s mužem vlastní "hnízdečko", ale ne proto, že bych měla špatný vztah s rodinou, ale proto, že jsem chtěla už začít život trochu nějak jinak a někde jinde. To bylo po sedmi letech vztahu celkem normální, ne? 
Takže uvidíme, co si na nás život připraví a doufám, že budeme mít štěstí a taky jednou našim "prďolkům" budeme moci dát to nejlepší, co budeme moct!
Doufám, že se vám tehle osobnější článek líbil a budu ráda za každou vaši reakci!

Mějte se krásně!
Vaše L.

xx

4 komentáře :

  1. Co je osobního na tom, když napíšeš ze mas skvělou rodinu a nyní bydlíš s manželem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá anonymko, osobní znamená, že článek se týká mě a co je víc než článek o rodině? Měj se krásně :).

      Vymazat
  2. Reklama,uz na desatem blogu elitek, vzdyt je to trapne! A ktera maminka by chtela tyhle kramy dostat!?

    OdpovědětVymazat