9. dubna 2017

Batůžek nebo kabelka?

kabelka CK - different

Ahoj všem! Jsem typická holka "ujetá" na kabelky a na boty. V poslední dobou tedy u mě spíš převažují nákupy bot, takže bych potřebovala přifouknout botník, ale neodolala jsem a pořídila si další kabelku.
O kabelkách už jsem jednou psala, už je to pěkně dlouho. Od té doby mi přibyla ještě jedna Longchampka, kterou stejně tahám v 99%, když potřebuju větší kabelku, dvě menší kabelky Rebecca Minkoff a poslední úlovek ze Zary. Znáte to, nic nepotřebujete, ale "jde na vás jaro", a koukáte, co by se vám hodilo do jarního šatníku.
O tom, že se mi líbí trend batůžků už jsem psala, takže jsem hledala a našla jsem tuhle roztomilost. Je to kabelka, který vypadá jako batůžek! Co mě nejvíc a mile překvapilo bylo, že měla být béžová a její nádech je lehce do růžovo-pudrového nádechu a to je moje. Je kožená, nádherně zpracovaná a má několik barevných detailů ve zlaté i stříbrné, takže se bude skvěle kombinovat. Super mi přijde přední kapsička, která je na zip a dá se z ní odepnout, bez ní se mi kabelka líbí víc. Dává tak vyniknout i decentnímu nápisu Calvin Klein.
Takže jsem nadšená a básnila bych o ní ještě dlouho, možná by bylo ještě lepší, kdyby měla nějakou vychytávku, která by ji proměnila v batůžek, ale to už bych chtěla asi moc.

Stejná odepínatelná kapsička je uvnitř, tentokrát je ve stříbrné barvě jako detaily na zipech.

Co na ni říkáte? Zajímalo by mě, kolik máte kabelek, ať v tom nejsem sama!

Mějte se krásně!
Vaše L.

7 komentářů :

  1. Tak ta je primo nádherná! 😉

    OdpovědětVymazat
  2. Ten je kraaaaasnej! Hned bych ho brala... ;)
    http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som niekedy nebola maniak na kabelky, skôr som mala asi len 2 väčšie, ktoré som vláčila do školy a asi 2 menšie, ktoré som si vzala niekedy von. Keď som už skončila školu, začala som si viac kupovať aj kabelky, lebo už konečne nepotrebujem mega kabelu na knihy :D Teraz sa snažím tak nejak investovať do "lepších" kabeliek, ktoré vydržia, ale mám aj výstrelok v podobe žltej so strapcami :D Takže začína to byť choroba aj keď to nemá na chorobu z topánok :D No ale batohy teda nenosím, tento je celkom pekný aj niekolko pekných som videla v obchodoch a už už som mala nejaký v ruke, ale vždy som odolala, lebo som si v hlave skladala "k čomu" a nič som nevyskladala :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S těmi investicemi to máme stejně. Tohle není batůžek, ale kabelka :).

      Vymazat
  4. Batůžkům jsem zatím nepřišla na chuť, ale tento je vážně úžasný :-)!
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat