7. dubna 2017

Adidas haul #adidasrunning #adidasoriginals


Ahoj všem! Venku už propuklo jaro a konečně se dá bez všech výmluv sportovat venku. Já mám za sebou už pár uběhnutých kilometrů, chystám se na kolo a snad brzy dojde i na kolečkové brusle.
A protože je to celkem aktuální téma a minule jsem měla spoustu krásných ohlasů, když jsem vám točila haul na instastorries, tak jsem se rozhodla, že tentokrát můj výběr nafotím a dohledám i odkazy, abyste měli případné hledání jednudušší. Největší radost mám z bundičky se zkrácenými rukávy, bude skvělá na moje výběhy i procházky a není to taková ta klasika, kterou najdete všude. Dalším mým úlovkem jsou černé sportovní kalhoty, které mi krásně sedly a cítím se v nich skvěle. Potom jsem už zamířila do sekce Originals, kde mě na první pohled zaujala červená mikina, která je boží a ta barva sedne snad každému. Potom už tmavě modrá mikina a šedé velmi příjemné třičko, které by se mohly na první pohlet zdát obyčejné, ale mají velmi zajímavý skřih, která krásně vynikne na postavě a co je na mikině nejlepší? Má kapsy!

 červená mikina
 tmavě modrá mikina
 šedé tričko Originals
 černé kalhoty
 bundička se zkrácenými rukávy
Jaký kousek se vám nejvíc líbí a co jste si na cvíčo pořídili naposledy vy?

Mějte se krásně!
Vaše L.




2 komentáře :

  1. Krasny kousky! Moc ti to slusi. <3

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný kousky, hlavně ta červená mikina a ta bundička vypadají skvěle. Já poslední dobou utrácím za sportovní oblečení snad nejvíc, zrovna jsem taky psala článek o posledních nákupech, tak budu ráda, když se třeba mrkneš, s blogem teprve začínám:)
    http://cheesecakebysandra.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat