27. října 2017

První knížka & hračka pro miminko BABY'S FIRST BOOK


Knížka pro miminko je věc, kterou jsem si chtěla pořídit už dávno, jen jsem čekala, až budeme mít 100% jistotu, jestli čekáme chlapečka nebo holčičku. Nadšeně jsem běžela do knihkupectví a odcházela samozřejmě s práznou a velkým zklamáním. Všechny klížky byly strašně přeplácané, plné kýčovitých obrázků a absolutně neodpovídaly té mé vysněné knížce, do které budu lepit fotky a psát každý centimetr toho našeho pokladu.
Začala jsem pátrat a objevila jsem knížku BABY'S FIRST BOOK z bellarose, o které jsem věděla, že je to ta naše. A pokud čekáte holčičku, tak je i růžová varianta.

A protože je uvnitř ještě hezčí než z venku a dotazů na její obsah mi přišlo několik, rozhodla jsem se ji nafotit. Obrovským překvapením byly milníkové kartičky, které jsou uvnitř a taky různé obálky na drobnosti a suvenýry. Milníkové kartičky jsem si stejně chtěla časem pořídit a už se nemůžu dočkat, až si s tou první miminko vyfotím. Knížka má 47 stran a najdete zde rodokmen, těhotenskou část, první dny po narození a měsíce až po první narozeniny!

A jak můžete vidět, nezůstala jsem jen u knížky, ale už máme i první hračku a to liščího usínáčka. Tak doufám, že se bude "Ragnárkovi" aspoň z poloviny tak líbit jako mámě


Jak se vám líbí?

Mějte se krásně!
Vaše Leni s jedním zázrakem v bříšku <3.

3 komentáře :

  1. Ty jo tak to čučim, co všechno dneska už nemáš... Oproti klasickým kýčovitým mimi knížkám je tahle fakt super, hlavně ta mentolová barva je bombastická :)

    OdpovědětVymazat
  2. jeee, ta knížka vypadá super! :) mně rodiče taky dělali podobnou knížku a do teď si ji ráda prohlížím, takže myslím, že je to skvělý nápad ♥

    OdpovědětVymazat