24. října 2017

Víkendové lívance & stěhování


Dobré ráno! Snídaně jsou bezkonkurenčně moje nejoblíbenější jídlo dne a miluju, když si můžeme dopřát dlouhou a klidnou snídani s pocitem, že člověk nikam nemusí. Po dlouhé době se nám taková povedla o víkendu a bylo to skvělý. Přes týden má člověk pocit, že se nezastaví a že žije od víkendu k vídenku. Poslední dobou se tak cítím a příjde mi to příšerný. Hlavní důvod je ten, že přes týden už pracovně musíme být oba v Praze, ale ještě nemáme hotový byt, takže na víkedy dojíždíme domů do Hradce.

No, hotový byt... Ono se to řekne, ale hotový byt už vlastně je. Dokonce jsme se na něj byli podívat někdy v srpnu, kde bylo už vše připravené ke stěhování a na čem to teď stojí? Tomu by snad nikdo nevěřil. Čekáme na přidělení čísla popisného, ať žijou papíry! Na jednu stranu je to vtipný, ale už každým dnem čekáme mail, kde už bude konečně větička, že si máme vyzvednout klíče. Takže mi držte palce, protože to cestování a bydlení mimo domov je šílený a občas mi už docházejí síly. Ale jsme na to dva, vlastně už tři, tak to nějak zvládneme!

A vy si dopřejte nějakou krásnou snídani, protože ten čas strávený spolu u snídaně stojí za to. A můžou být klidně z krabičky, efekt je stejnej, slibuju! Tyhle jsou tuším ječné ze zdravé výživy a moc nám chutnaly!


Mějte se krásně!
Vaše Leni

4 komentáře :

  1. Byrokracia je neuveriteľný strašiak, tak držím palce, aby vám to už čím skôr klaplo, a mohli ste sa sťahovať! A tie lievance vyzerajú fantasticky - a ten hrnček tiež :)

    OdpovědětVymazat
  2. Me je uplne stejne, vikendovy snidane taky uplne miluju. <3 Hlavne livance jsou nej!!! A ty tvoje vypadaji uplne bozsky!
    xxx, Sandra

    OdpovědětVymazat
  3. Držím palečky, aby to vše dobře dopadlo! :)

    https://cakovamichelle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat