13. ledna 2017

Oblíbenci & můj rok 2016


Ahoj všem! Jedny z mých nejoblíbenějších článků jsou oblíbenci za uplynulý rok a vlastně i jeho celé shrnutí, já se rozhodla, že tyto dva články spojím v jeden. V roce 2016 jsem toho vyzkoušela a oblíbila si opravdu dost, ale tady bych Vám chtěla ukázat jen ty nej drobnosti, které mi celý minulý rok zpříjemňovaly a nedám na ně dopustit.
Nejtěžší kategorií byla asi kosmetika, protože mám ráda hodně produktů a určitě by si jich tu zasloužilo být víc. V dekorativce u mě vedou věcičky na obočí od Benefitu, bez kterých už si nedokážu představit líčení, jsou precizní, mají skvělé odstíny a drží celý den. Potom je to nová Naked Ultimate Basic paletka, která je celá matná a obsahuje přesně moje barvy. V péči je to Benefití denní krém, který mi bohužel už došel, a noční sérum od Kiehl's, které vám přes noc udělá s pletí zázraky.
Letos jsem objevila i naprosto dokonalý parfém a to "střevíček" Good Girl, který byl mým snad nejoblíbenějším parfémem vůbec. Bohužel mi radost nevydržela moc dlouho a při vánočním úklidu jsem do něho omylem strčila a rozbil se, takže moje volba číslo dva je Olympea, na kterou jsem dostala snad největší množství dotazů, protože opravdu voní božsky.

Z oblečení jsem volila spíš zimní kousky, protože jsem asi ovlivněná tím, co máme právě za oknem. Vybrala jsem cardigan, protože vypadá fakt hezky a navíc je to super pohodlný a hřejivý kousek. A mojím letošním "must have" jsou válenky EMU, které jsou prostě nejteplější a nejpohodlnější boty na světě. Posledním kouskem jsou rozhodně braletky, taky jste jim letos podlehly?

Když jsem přemýšlela nad dopňky, tak nejčastěji sebou tahám kabelku LongChamp a když nepotřebuju hodně místa a stačí mi pár drobností, tak sahám po kabelce Mini MAB od Rebecca Minkoff. Ve špercích bezkonkurenčně vedou můj snubní a zásnubní prstýnek a náramek Tiffany, který jsem dostala od manžela k Vánoců a samozřejmě moje oblíbená Pandora. 

Věc letošního roku, bez které si prakticky nedokážu představit den je můj foťák Olympus PEN E-PL7, díky kterému jsem si našla novou lásku a to focení, které mě strašně baví a chci se v něm neustále zlepšovat. Tenhto kousek byl jedním z mých nejlepších investic a jestli váháte, tak nebudete litovat.

Z knížek jsem celý rok vyhlížela nového Harryho Pottera, který mě rozhodně nezklamal. Ale mojí nejoblíbenější knížkou byla P.S. od Ani Geislerové a už se nemůžu dočkat dalšího dílu.

Nejoblíbenější film minulého roku a snad mým úplně nej filmem se stala Kolonie v hlavní roli s Emmou Watson. Jestli jste tento film ještě neviděli, tak si na něj určitě udělejte čas, stojí to za to. Nejlepším seriálem volím jednoznačně český seriál Pustina, který jsme s manželem úplně "žrali" a nemohli jsme se dočkat dalších dílů. Ze zahraničních seriálů už několikátým rokem sledujeme Walking Dead.

Poslední, co mě napadlo, byl zážitek. Kdo sledoval moje Svatební deníčky, tak ho jistě nepřekvapí svatba a potom naše svatební cesta po Anglii, což byly snad moje nejkrásnější dny vůbec. A taky jsem vlastně dodělala Mgr!

Svatební deníčky



Jaký byl Váš minulý rok a co jste si oblíbili vy?

Přeju všem to nejlepší v novém roce a ať je lepší než ten předchozí!
Mějte se krásně!

Vaše L.

xoxo

14 komentářů :

  1. Pekné zhrnutie :) Tiež som si obľúbila Olympus a čipku :)


    Flung out of space

    OdpovědětVymazat
  2. Super oblibenci, diky za tipy! Dva z nich patri i do tech mych, a to olympus a harry potter. Jinak capture your style si chci na tve doporuceni koupit, tak skvela knizka!
    S laskou
    Sandra / http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  3. UD paletka je hezká a produkty na obočí od Benefitu jsem si taky hodně oblíbila. Olympea je krásná vůně, já celkově parfémy od Paco Rabanne miluju :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tvůj rok byl tedy pestrý :-) A v šatech jsi jako princezna :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mela jsi krasny rok a myslim, ze na nej budes vzpominat cely zivot :-) mam rada tento typ clanku. Na Olympeu se take chystam. A Pustina kazdy o tom mluvi a ja nemam cas to shlednout kvuli zkouskovemu, ale pak se na to hned vrhnu. Diky za tipy :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Mými oblíbenci byli asi paletky od theBalm :)

    OdpovědětVymazat
  7. Super článok! Na Dievča vo vlaku sa tiež chystám :)

    OdpovědětVymazat
  8. Pustina nás s přítelem taky úplně uchvátila! :)

    OdpovědětVymazat
  9. tak ani jednu z těhlech knížek jsem nedala. Musím dohnat :) A foták bych potřebovala nutně :D
    Ejnets in Lisboa

    OdpovědětVymazat