31. ledna 2017

Benefit novinky #BENElove


Benefit přichází s dvěma novými produkty a nebyl by to Benefit, kdyby to nebylo něco speciálního. První novinkou jsou They're real Double The Lip rtěnky, které nám mají usnadnit práci a vytvořit plnější a krásnější rty. A proč double? Obsahují totiž rtěnku a konturu v jednom. Mají aplikátor v kapkovitém tvaru a právě v její špičce je tmavší konturka.
Rtěnky budou dostupné v 8 odstínech a tu svoji si najde určitě každá, jsou tam totiž nude i výraznější odstíny. Rtěnky budou dostupné samostatně i v kitu dokonce i jako miniaturky po dvou.


Druhým produktem jsou Duo Shadow Blender dua očních stínů. Stejně jako rtěnky jsou navrženy tak, aby nám usnadňovaly práci. Mají speciálně navržený aplikátorek Shadow Blender, který samozřejmě používat nemusíte, ale měl usnadnit nanášení díky jeho tvaru, který kopíruje tvar oka a jedním přetřením by měl vytvořit krásný přechod barev. Opět bude k dispozici osm barevných variant, které jsou velmi přirozené a budou lichotit každému oku.

moje top odstíny

Obaly rtěnek i stínů jsou navržené tak, aby odstín produktu byl viditelný i na krabičce.


Rtěnky i oční stíny budou v prodeji od února a abych nezapomněla na novinkovou tvářenku Galifornia, která je v prodeji už nyní! Já jsem z produktů zatím nadšená, zaujaly mě na první pohled a mají opět dokonalé obaly, tohle Benefit prostě umí. Teď už je jen všechny vyzkoušet a určitě dám brzy vědět víc.

Jak se vám produkty líbí a jaký je váš BENE oblíbenec? A mimochodem všimli jste si nového vzhledu blogu? Konečně už máme skoro hotovo a chybí už jen pár drobností, největší dík patří Michaelovi, protože šikovnějšího človíčka neznám.


Mějte se krásně!

Vaše L.
xx

5 komentářů :

  1. Rtěnky mě zaujaly víc, ale oba produkty vypadají moc hezky. Benefit prostě umí :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  2. Je, to jsou vsechno vazne super produkty! Me taky asi nejvic zaujali rtenky. ;) Diky za tipy, urcite se musim na novou kolekci kouknout!
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  3. Rtěnky i oční stíny vypadají naprosto dokonale! :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  4. Wau ty stíny vypadají suprově a rtěnky na ty nemám ani slov :)
    http://msblogerin.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Pekne novinkx, jrn skoda ze rtenky !aji takove klasicke odstiny ❤ uvidala bych i nejakou vetsi rebelii ❤

    OdpovědětVymazat