26. února 2020

Druhé narozeniny


Taková ta věta. Nechápu, že je za náma další rok. Tak přesně tuhle jsem si říkala minulý víkend hned několikrát. Nedávno jsem tu psala článek o těch úplně prvních narozeninách a teď už máme za sebou ty druhé. Vlastně ještě úplně ne! O víkendu nám přijede babička a děda ze Slovenska, takže nás čeká oslava  č.2,  na kterou se taky strašně těšíme. Babička prý zase přiveze Jonáškovi dort, protože máme jednu z nejšikovnějších babiček a po oslavě máme dokonce slíbené hlídání, abychom si s Lukym mohli zajít  do kina. Tak nám držte palce,  aby vše bylo podle plánu.
Ale teď už zpátky  k oslavě, než  jsem začínala tenhle článek psát, schválně jsem si otevřela  ten loňský, kde jsem dávala různé tipy. Musím říct, že letos ta oslava byla pro mě taková  klidnější a víc jsem si ji užila, protože v den D bylo tak nějak vše víc v klidu.  Hlavní rozdíl byl asi v tom, že oslava byla naplánovaná déle  a  já měla  dostatek času vše  přichystat a hlavně Jony se hezky vyspal, což je taky dost podstatná část příprav :P.

Ráno jsme už byli nechat jen nafouknout balónky, protože dort jsme vyzvedli den před a to je taky obrovská úleva, kterou určitě doporučuju. No a protože mám skvělou rodinu, tak se někteří sami nabídli, že udělají chlebíčky nebo něco upečou, což při větším množství lidí se hodí vždycky.

Téma oslavy jsme žádné neměli. Snažili  jsme se, aby tam  bylo vše, co má Jony rád a to se nám myslím povedlo. Takže nesměli chybět balónky,  zvířátka,  letadlo (nebo cokoli co  jezdí, lítá..), prasátko Peppa na papírových talířcích a my  všichni, co ho máme tak rádi.


Mějte se krásně a příště třeba o dárcích, které Jony dostal.

Vaše
L.


Žádné komentáře :

Okomentovat :