9. února 2020

Avokádový chleba

 
Příští týden zase celý bez Lukyho, vlastně už to bude druhý a já se těším, až zase budeme všichni spolu. Tento týden byl docela divoký, ale každý den jsme měli s Jonym program a snažili si to i tak užít a zvládli jsme to dobře. I když v pátek jsem se necítila úplně nejlíp. A dneska mám pro vás tip na moji snídani z tohoto týdne, která byla skoro až k obědu.
Vlastně jsem si ho původně chtěla udělat chleba s avokádem a s cherry rajčátky, ale po tom co jsem Jonymu připravovala ke svačince ovoce, jsem změnila názor a přidala granátový jablíčko. Vlastně avokádový toast mi přijde přesně jako to jídlo, které ať uděláte jakkoli, je skvělý. Já rozmačkám avokádo, přidám sůl a pepř a dochutím limetkou.
 Jen pozor na kvalitě avokáda, já kupovala v Bille z jejich Premium řady a bylo skvělý.

článek vznikl ve spolupráci s Billa
 Co vy a avokádo?
Mějte se krásně!
Vaše L.

2 komentáře :

  1. Normálně mi při pohledu na tu snídani zakručelo v břiše. Na avokádový chleba se taky chystám, miluju ho! Ale jako bezlepkář mám s chlebem docela omezené možnosti. U nás na Mallorce mám v dosahu pouze bezlepkový chleba á la tousťák, který jím jen v nouzi ‚‚urychleně potřebuji pečivo‘‘ nejvyšší, takže čekám, až někde narazím na něco s lepší kurkou. Nicméně lepší avokádo než tady jsem nikdy neměla. Dvojí kvalita potravin je údajně mýtus, ale chuťové buňky říkají něco jiného. :D

    http://adelaisle.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Avokádové chlebíky naprosto miluju a to na všechny způsoby! I ten tvůj vypadá úžasně - mňam! :))

    OdpovědětVymazat