10. prosince 2018

Tipy na (vánoční) dárky pro nejmenší


Vánoce jsou skoro tady, a protože se letos díky tomu našemu mrňouskovi na ně těším úplně nejvíc, přicházím se slibovaným článkem s tipy na dárky. Můj cíl nákupů dárků byl takový, abych toho nekupovala moc a zároveň, aby byly hračky funkční a malému něco daly. A to si myslím, že se mi  docela povedlo. Tak pojďme na to, ve článku najdete věcičky, které Jony dostane, už má, nebo by se nám hodily :).


Utukutu - proprcky.cz
Na tyhle dřevěné poklady jsem narazila náhodou už před nějakou dobou. Koukala na knížky na jednom z mých oblíbených eshopů proprcky.cz a věděla jsem, že jeden kousek pořídíme právě na Vánoce.  Pak už následovalo docela těžké rozhodování, kterou variantu pořídit, jestli spectru nebo prkno. A u nás vyhrálo právě prkno. Sice spectra je určena pro menší dětičky, ale věřím, že prkno využijeme déle a jako skluzavka nebo houpátko/prolézačka poslouží už teď. Jak u spectry i u prkna můžete volit opravdu hodně barevných variant a kombinací. U prkna si můžete vybrat ať už celobarevné provedení, barevnou hranu, nebo si na prkno nechat cokoli vygravírovat. Já se rozhodla pro gravírování, líbila se mi ta originalita a taky motiv zvířátek, který jsem vybrala i s nápisem I love you kiddo! Na eshopu byli moc ochotní a vyšli mi maximálně vstříc, stačilo jim jen napsat a na gravírování se domluvit. Já zaslala návrh a vše už zařídili oni. Moc děkuju za ochotu, péči a hlavně radu ohledně gravírování.

Pak už jsem poprosila kamarádku grafičku, která mi obrázky, které jsem si vybrala, překreslila do požadovaných křivek.

Pokud tento eshop neznáte, tak se určitě koukněte. Já tady pravidelně nakupuji punčošky Mile, ale mají i krásné knížky, dřevěné hračky nebo spoustu dalších věcí.


done by deer - mayali.cz
Jestli mě sledujete na instagramu, tak je asi hodně vidět, že právě tahle značka je jedna z našich nejoblíbenějších. Já oceňuju její design a Jony má všechna ta zvířátka moc rád. Myslím, že ať zvolíte cokoli nešlápnete vedle. Já teď pořídila i nějaké kousky do pokojíčku jako jsou poličky nebo krásný úložný krabice, kde tu větší chci používat zatím na Jonyho kosmetiku a menší na nějaké to první Duplo, které bychom chtěli pořídit k narozeninám.

Krabice do pokojíčku 2 ks (menší, větší)
Tyto kostky se u nás nezastaví, stavíme, stavíme a ještě víc bouráme. Navíc na kostkách jsou zvířátka, čísla a metr, takže s nimi určitě něco vymyslíme, až bude Jony větší.
 Done by Deer je hlavně o hračkách, už v korbičce jsme měli první zvířátko a te s námi jezdí tenhle aktivní slon, který má několik kousátek, píská a šustí.
náš plyšovej mazel
A tady něco, co ještě nemám u sebe, ale na cestě ke mně. Objednala jsem do pokojíčku tyhle krásný poličky a tahací hračku, na kterou se strašně těším, až Jony dostane. Věřím, že bude mít úspěch jako ostatní hračky od této značky :).
tahací hračky - až nám sloník dorazí, určitě dám vědět :)

Dřevěné hračky feedo.cz
Nemám moc ráda plastové hračky a dřevěné jsou nejen krásné, pomáhají děti rozvíjet, ale u nás jsou zatím prakticky nejoblíbenější. Hlavně teda navlíkací kužel! Krásně se jednotlivá kolečka drží a zároveň jsou nejspíš příjemná v pusince při růstu zoubků. Sice navlékací kolečka máme všude, ale Jony je miluje.

A jestli máte rádi dřevěné hračky, tak jsem objevila značku Plan Toys, kterou jsem snad nikde neviděla a ty kousky jsou fakt krásný.






Tohle autíčko jsem si vyhlídla už jako těhotná, když jsem si kupovala nějaké drobnosti do porodnice. Nevím, jak to je s jeho funkčností, ale moc se mi líbí. Jony je ještě maličký, ale třeba někdy.

Sofinku má Jony rád už od nějakých třech měsíců a tahle láska pokračuje. Můžeme 100% doporučit ať už klasickou variantu nebo kousátko.



Jestli se na něco těším tak na lego a duplo. Jako malá jsem si s legem strašně vyhrála a milovala jsem ho, tak doufám, že to naše miminko časem zdědí tuhle lásku po nás. Kdy vaše děti měli první duplo? Já bych si ho šla už nejraději koupit pro sebe :P.
Autodráha, navlíkačka - eliwood.cz
Tahle autodráha v modré variantě bude u nás pod stromečkem a strašně se na ni těším! A doufám, že bude mít stejný úspěch jako dřevěná navlékačka, která teď u nás frčí opravdu non stop.

Nočník Kindsgut - ondalek.cz
Tuhle boží velrybu dostane Jony od babičky, která ji má doma už několik měsíců a prý je nádherná. Já ji ještě neviděla, ale myslím, že bude boží.




A když už jsme u těch roztomilostí, tak tyhle jídelní sady?! Co říkáte?

Posledním tipem je naše oblíbená značka, kterou určitě všichni znáte. Máme od ní hned několik věcí a ne jen, že jsou zvhledově krásné, jsou i naučné, pomáhají rozvíjet dětskou motoriku a my je prostě milujeme - Litte Dutch.






Tak co vás zaujalo nejvíce a co byste na seznam doplnili vy?

Mějte se krásně!

Vaše

L.




2 komentáře :

  1. Odrážedlo dostal náš mrňousek k prvním narozeninám. i když to bylo dřív, než je věkově doporučováno, tak mu stačil týden vození a už na něm sviští sám :D a fakt ho miluje. a návštěvy obdivují :D je teda fakt, že naše dítě je trochu větší, takže si dosáhne pohodlně na zem. jinak duplo taky zbožňuje, ale spíš asi zvířátka, kostky rozkládá :D skákací hračky od fatry, nebo houpací mamut taky bodoval :) a samozřejmně různé hrací hračky :D

    OdpovědětVymazat
  2. Navlíkačku jsem zatím koupila plyšovou Little dutch :) A ten jídelní setík máme, akorát s medvídkem <3

    BLOG Život s kojencem

    OdpovědětVymazat