31. prosince 2018

Kam na ověřené informace? #ProMaminky


Dnes přicházím s tipem pro všechny současné nebo budoucí maminky. Každá někdy má nebo měla potřebu se s někým poradit, někdo má to štěstí, že může zvednout telefon a zavolat někomu zkušenějšímu, ale většina asi v prvních chvílích děláme to samé - googlíme.

Ne vždy je to úplně dobré, protože ze své vlastní zkušenosti vím, že mě většinou to množství hrůzostrašných informací a příběhů z diskuzních fór spíše vyděsilo, takže jsem na ně od určité doby nechodila vůbec. Ale je fajn mít nějaké osvědčené weby, kterým věříme, a které nám poskytují i nové články průběžně. Já v takových článcích postupně nacházela většinou i témata, kterými jsem si,přesně procházela a řešila. Přeci jen my mámy řešíme hodně podobné věci i přes to, že každé miminko je originál. A o jaký web se jedná? Je to JakNaMaterstvi.cz , které vytvořilo naše oblíbené Feedo.
Co mi přije super je, že provádí maminky od početí, přes těhotenství a život s miminkem. V těchto kategoriích najdete i tzv. "Lékařská okénka", která zaštiťují odborníci.

Berte to jako můj tip na oveřený web s informacemi, na které se můžete spolehnout. Občas to my mámy máme těžké, když si nevíme rady, hlavu máme jako balón a nevíme, na co nebo koho se můžeme spolehnout.
článek vznikl ve dlouhodobé spolupráci s Feedo 

Mějte se krásně!

Vaše
L.

Žádné komentáře :

Okomentovat :