14. února 2019

#PHOTODIARY Paříž, Vánoce & novinky


Ahoj všem! A moc děkuju, že jste tady. Ani nevím, kdy jsem vydala poslední článek a proč? To je asi všem jasný. Jsem máma na plný úvazek a jako každá, chci být ta nejlepší, do toho se částečně snažím po večerech pracovat a taky hlavně být s těma mýma klukama. Přiznám se, že jsem se k tomuto článku a fotkám odhodlávala dost dlouho, na jednu stranu jsem se těšila, až ho vydám, ale na druhou přes den na počítači prakticky nejsem, protože se věnuju Jonymu a večer jsem buď vyřízená a raději jdu spát, nebo si užívám koukání do blba. Ale už mám rozepsaný další, tak to bude se mnou snad zase lepší, slibuju.
Tento týden byl druhý, co jsme doma sami bez Lukáše a já se už nemůžu dočkat, až nám přijede. Ani ne, že bychom to s Jonáškem nezvládali, ale taky bych už chtěla bych mít chviličku sama pro sebe, aspoň na to koukání do blba :).  Ale řekla jsem si, že si to zpříjemníme a budeme mít pořád program. Ten vlastně máme pořád, ale byl možná takový naplněnější než obvykle, možná to bylo i tím krásným počasím. Dny strašně rychle utíkají, ale večery jsou bohužel horší. A taky se mi stejská, co si budem.

Co mě teď baví, je sdílení a soutěžení v aktivitě přes hodinky. S kočárkem nachodím docela hodně kilometrů, většinou to bývá minimálně kolem deseti za den a za týden to už je hodně pěkné číslo.  Čím víc aktivity máte, tím vás to víc motivuje a chcete mít víc bodů. "Soutěžíme" takhle s Lukášem, i když on to má těžší, protože musí celej den sedět za počítačem, ale zase jemu ty hodinky nadržujou!:D Tím, že je větší/ těžší počítá se mu větší množství kalorií a aktivitu plní snadněji, ale já se nedám :).

Když si prohlížím všechny ty fotky, někam bych vyjela. Hned! A kamkoli! Máte nějaké plány a cestovatelské sny na tento rok?

Budu se těšit u dalšího článku!

Mějte se krásně
Vaše

L.

1 komentář :