22. července 2018

Pro miminko & co jsem myslela, že nepotřebujeme


Pro miminka a vlastně pro děti obecně seženete miliony věcí. Co někdo nepotřebuje, pro jiného to může být věc, bez které nedá ani ránu. Já se nad každým nákupem hodně zamýšlím, protože nechci mít doma plno zbytečností, které bychom nevyužili a docela se mi to zatím daří. Dnešní článek bude takový haul miminkovských věcí, kde jsou i kousky, které jsem myslela, že nepotřebujeme, ale nakonec jsem změnila názor a jsou to super pomocníčkové.

První věcí je ohřívačka lahví. Máme od značky Avent, protože od ní máme víc věcí a se všemi jsme moc spokojeni. Její hlavní výhodou pro mě je její velikost, je maličká a zabere minimum místa jak v kuchyni tak na cestách. Ne jen že ohřeje odstříkané mléko, ale i další dětskou stravu. Nemáme totiž mikrovlnou troubu, takže bez těchto vymožeností je pro nás ohřívání složitější. Navíc má opravdu jednoduchou obsluhu, takže by mlíčko bez problému ohřál kdokoli, kdybych si musela odskočit na chvíli pryč. 
Co teď velmi oceňuju je integrovaný senzor, který zamezuje přehřívání a také funkce automatického přihřívání a vypnutí.

Když zamrazujete mateřské mléko, jsou potřeba nějaké nádobky na úschovu. Na mléko jsem koupila speciální sáčky na mléko a nádobky, které budu spíš využívat na příkmy.

A protože už má Jonášek za sebou první lžičku mrkvičky pořídila jsem i lahvičku a první hrníček na vodu.
pohárky na mléko nebo na příkrmy - Via sada pohárků

Když jsem malého čekala, měla jsem na seznamu věcí, co musím koupit teploměr. Na různých diskuzích jsem četla, že se nemá šetřit a jít rovnou do bezdotykového teploměru. Neposlechla jsem a koupila dětský digitální teploměr s ohebnou špičkou, a když jsem měla jednodenní virózu, zjistila jsem, že se s ním skoro nezměřím ani já, jak mu to dlouho trvalo, natož tak dlouho trápit miminko. Proto jsem pořídila bezdotykový digitální teploměr od Nuk. Změří teplotu na vzdálenost tří centimetrů, takže se miminka nemusíte ani dotknout a co mi přijde super, že s ním můžete změřit teplotu vody ve vaničce, nebo dokonce příkrmu, když si nejste jistí.

Všechny věci jsem objednávala z mimulo.cz , který mi nabídl, že se u nich mohu zkusit udělat objednávku. S celým eshopem, výběrem a hlavně rychlostí nákupu jsem byla moc spokojená, dokonce nabízí i velikou škálu oblečení za nízké ceny. Za mě mohu jen doporučit.

Mějte se krásně!
Vaše L.


1 komentář :

  1. Ohřívačku na mléko jsem nekupovala, jelikož my mikrovlnku máme takže mi to přijde zbytečnost :) Co se týče teploměru mám ten s ohebnou špičkou a mám 4 týdenní mimčo a teda nijak netrpí tím,že ji měřím :D naopak je to i lepší když má mimčo bolení bříška tak se tím rychleji vyprdí, ale na to my jej nepoužíváme. Co se týče vody ve vaničce, strčím tam prostě loket :D

    OdpovědětVymazat