27. července 2018

PHOTO DIARY našich letních dnů


Pfff. Takhle bych přesně popsala poslední dny. Nemám ráda vysoké teploty a tohle je na mě už moc, hlavně to trvá už dlouho! 
Včera jsem si prohlížela telefon a foťák plný fotek, a i když máme dovolenou teprve před sebou, tak už jsme neco stihli a bylo to moc fajn! Nejvíc vzpomínám na prodloužený víkend na Dolní Moravě, kde jsme se hlavně vyřádili v bazénu a jeli s Jonym poprvé lanovkou, což úspěšně prospal. Taky docela úspěšně pokračuju v poznávání Prahy a věřím, že to tak bude i dál, protože mě to moc baví a nechci s Jonáškem trávit celé dny doma.

Dolní Morava

Blog
I přes to, že jsem teď máma na plný úvazek a neměnila bych, snažím se dělat pořád to, co mě baví a to je blog. Občas mi musí pomoci Luky, který mě fotí. Tady jsme fotili mého současného šampiona a zachráce, což je suchý šampon Magic Shampoo od L'oreal. Dodává vlasům objem, nádherně voní a hlavně nezanechává stopy ani na tmavém oblečení. Luky tady musel podstoupit obrovskou obět a neviděl kousek finále ve fotbale, ale zvládnul to :P.

Procházky
V rámci poznávání Prahy jsme se vydali i lanovkou na Petřín. Přiznám se, že s kočárkem to není lanovkou úplně ideální výlet, ale bylo to moc fajn. Jen škoda, že jsme nestihli víc rozkvetlých kvítků.


My dva.
děkuju Aki za krásnou fotku <3
novej klobouk!
Říkal někdo Špindl?
Den s parťákama
Jeden z nej dnů. Tři kamarádky. Tři chlapečci . Všichni spokojení a ještě v božím prostředí.
První příkrm!
Jojo, máme za sebou první lžičku. Zatím je to boj, ale kojení byl taky, takže dáme i tohle. Musíme!
článek vznikl ve spolupráci s L'oreal

Co jste zvládli zatím v létě vy a máte dovču taky před sebou nebo už máte hlavu plnou vzpomínek?

Mějte se krásně!
Vaše L.


3 komentáře :

  1. moc krásné fotky! to horko taky nenáším! kolik je malému? já mám měsíční princeznu :) jo a ta kabelka je skvělá! pár fotek před koncem..viděla jsem ji na ali máš ji od tamtud?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! Malému bylo 5 měsíců, takže fotky jsou ze ctvrtého :). Kabelka není moje, ale je tusim z anawear :). Pozdravujeme princeznu!

      Vymazat
  2. Skvělé shrnutí fotek :)) moc hezky se na ně kouká.


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat