3. července 2018

LUNA mini 2 čisticí kartáček


Pleť dostává v létě pořádně zabrat. Působí na ni spoustu nepříznivých vlivů, ať už je to teplo, pot, sluníčko nebo opalovací krémy, které ucpávají póry. Já mám s pletí trochu dilema, protože mám pleť suchou, takže ji musím hodně hydratovat, ale zároveň se mi tvoří černé tečky, takže ji musím pravidelně a poctivě čistit. A proto jsem strašně ráda, že mám FOREO nového pomocníka. Jedná se o kartáček na čištění pleti LUNA mini 2.  Tento sonický kartáček je vyroben z lékařského silikonu, takže je velice jemný a šetrný k pokožce. Hlavní jeho výhodu vidím v tom, že je velmi hygienický, protože stačí opláchnout vodou a můžete čistit dál,  zároveň nemusíte pořád dokupovat náhradní hlavice, takže prvotní investice je konečná.

 Co dále vyhovuje je to, že ho prakticky nemusím nabíjet, protože vydrží při každodenním používání až pět měsíců.

A jaké jsou moje tipy pro lepší pleť?


1.    Hodně pít
Ano. Vím, že to funguje a pokud hodně piju, je moje pleť krásnější. Bohužel se mi tento bod ne vždy daří, i když se snažím. Když mám čas snažím si dělat doma džbánek s vodou a citrónem. Mám přehled, kolik toho denně vypiju a zároveň je to v létě super osvěžující.

2.     Dobře jíst
Zevnitř ven. Hodně vitamínů, ovoce a zeleniny? Kdy jindy než v létě, kdy je všeho dostatek. Já jsem milovník ovoce, takže s jeho dostatkem nemám problém a snažím se ho mít denně ke snídani nebo k dopolední svačině.

3.     Čištění pleti
Jak už jsem psala, čištění pleti je pro mě základ a do mojí denní rutiny přibyl kartáček na obličej FOREO LUNA mini 2. Snažím se čistit minimálně jednou denně, i když bych měla dvakrát. Vždy pomocí čistícího gelu a kartáčku odstraňuju zbytky makeupu a nečistot. Vždy pleť čistím krouživými pohyby a pouívání kartáčku je opravdu znát. Je jemnější a hlavně hloubkově vyčištěná.

Kartáček FOREO LUNA mini 2 můžete koupit zde.


4.     Najděte si oblíbené produkty a používejte je
Vsadím se, že máme každá plnou koupelnovou poličku produktů, ale někdy se nám prostě nechce. Najděte si svoje oblíbené a ty používejte. Udělejte si vaše pravidelné rituály a ty se snažte dodržovat.

5.     Masky
Jednou za čas chce pleti víc dopřát a to pomocí masek. Já osobně se snažím použít masku alespoň jednou do týdne, ale přiznám se, že ne vždy se mi to podaří. Přeci jen to čekání, než začne maska působit nemám ráda.

6.     Den odpočinku
Pleť dostává zabrat vnějšími vlivy, kterým nezabráníme, ale můžeme ji odlehčit my. Já se snažím ji minimálně jednou týdně nechat celý den čistou a nic na ni zbytečného nedávat. A den bez makeupu je příjemný relax i pro mě.

7.     Spánek
Věc, kterou s miminkem nedodržuju vůbec a je to znát. Ale kdo děti nemá, tak se to určitě zvládnout dá a nebudete mít lepší jen pleť, ale celkově se budete cítil líp!


A jaké jsou vaše tipy pro lepší pleť?

článek vznikl ve spolupráci s FOREO
Mějte se krásně!
Vaše L.


2 komentáře :

  1. všude na Foreo čtu jen samou chválu, budu si ho asi budu muset nadělit! :)

    https://cakovamichelle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Na Foreo koukam uz delsi dobu,ale zatim jsem si jej neporidila. Byly jine priority.

    OdpovědětVymazat