5. května 2018

#milujusvojiplanetu Sázení stromů s Yves Rocher


Poslední dobou mám pocit, že se naše planeta, životní prostředí a vše okolo řeší víc a víc a to je dobře! Spousta lidí se nyní snaží přispívat k lepší planetě. Někdo víc někdo míň. My se doma taky   snažíme žít ekologicky, spotřebovávat co nejméně plastů, třídit odpad a trochu víc se zamýšlet nad tím, jak více můžeme sami planetě pomoci. Proto mám ráda projekty, které podobné věci podporují a objevila jsem tento s Yves Rocher. A o co vlatně jde?

Zapojit se může každý a to poměrně snadným způsobem. Připojte se do výzvy #sazimtedyjsem s Yves Rocher. V této výzvě platí jednoduchá rovnice I love planet = 1 strom. Za každý produkt s logem I love my planet, který si zakoupíte, vysadí Yves Rocher jeden strom. Takže i když to máte do lesa daleko, zasadit strom můžete snadno i tak.

České zastoupení značky se k tomuto celosvětovému projektu sázení stromů pro planetu připojilo už podruhé a do roku 2020 vysadí 100 000 nových stromů, část stromů už byla vysazena a naposledy se sázelo v okolí Doks, kde sázeli lidé přímo z YR. Celosvětově bylo zasazeno více než 70 milionů stromů. 

A jakými produkty můžeme tedy pomoci sázet stromy?
Logo I love planet najdete na koncentrovaných sprchových gelech, které budou k dostání ve třech parfemacích - mango & koriandr, vanilka a oliva & petit grain. Další výhoda těchto gelů je v tom, že na jejich obal stačí poloviční množství plastů a mycí báze je 100% rostlinného původu.
A aby to nebylo jen o sprchových gelech, tak od 25.5. vychází novinka, která také podpoří tento projekt, a to koncentrovaný šampon. 
 Článek vznikl ve spolupráci s Yves Rocher
Jak se snažíte pomáhat vy a podporujete podobné projekty?

Mějte se krásně!
Vaše L.

3 komentáře :

  1. Značku Yves Rocher znám, ale ještě nikdy jsem ji nevyzkoušela, i když se na to už několik let chystám :D

    ELIS MINAROVÁ

    OdpovědětVymazat
  2. Už dlouho jsem od nich nic neměla, ale mám v plánu dělat objednávku :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat