25. dubna 2018

Naše domácí pohoda... #PURessentiel

Není nic lepšího než se v neděli dopoledne válet v čerstvě vypravých peřinách ve třech. Možná vlastně ano, sobota by byla lepší. Jonášek spí ve své postýlce vedle naší postele a pravidelně o půl sedmé ráno mám budíček, který je několikátý v pořadí, ale bývá poslední. Potom jde k nám do velké postele a válíme se aspoň chvíli všichni zamotaní v té naší obrovské peřině.

Vždy jsem si dávala pozor, jaké prostředky doma používám a to s Jonáškem platí dvojnásob a i naše povlečení už peru v dětském pracím prášku. Netýká se to jen praní, ale i dalších produktů a dnes vám ukážu dva, které mají dobré složení a moc jsme si je za poslední dobu oblíbili.

Jedná se o produkty značky Puressentiel. Prvním je sprej na čištění vzduchu - Purifyning air spray, který obsahuje 41 přírodních olejů a kromě číštění vzduchu, hubí bakterie, viry, plísně, roztoče a hlavně má redukovat zdroje alergenů. Sprej používám hlavně v ložnici, kde ráno nastříkám sprej do rohů místnosti, nechám 30 minut působit a potom vyvětrám. Manžel je alergik, takže čistý vzduch alespoň doma na spánek je pro něho hodně důležitý. A jak už jsem říkala, sprej má 100% přírodní původ, takže je vhodný i pro těhotné a kojící maminky. Kromě všeho ničí i různé pachy, takže je vhodný do kuchyně, koupelny nebo do místností, kde jsou domácí mazlíčci.

Druhý produkt si mít rádi milovníci levandule, kteří rádi relaxují. Jedná se o sprej pro lepší spánek s levandulí - Rest and relax air spray. Měl by zlepšit kvalitu spánku, snižovat stres a celkově uvolňovat. Já mám levanduli moc ráda a sprej je za mě moc fajn, ale jestli funguje pro lepší usínání nepotvrdím, protože poslední dobou, když usne Jony, usínám okamžitě. Ale studie, které jsem si o produktu četla říkají, že 86% lidí se spánek zlepšil, tak kdo ví. Ale rozhodně vůně levandule je moc příjemná a kdybych manžela nekrotila, stříká tím nonstop :).

A protože jsem s produkty po dvou měsících používání moc spokojená, domluvila jsem pro vás soutěž právě o ně. Takže už dnes sledujte můj instagram!

čláke vznikl ve spolupráci s Puressentiel
Mějte se krásně!
Vaše L.

1 komentář :

  1. Tak o tom jsem vůbec neslyšela a nenapadlo by mě něco takového kupovat, díky za tip.
    V3ronika life

    OdpovědětVymazat