10. prosince 2017

Tipy na vánoční dárky

Druhá adventní neděle, konečně jsme přestěhovaní a koukám na naši krásnou novou kuchyň. Jak jsem se na tenhle okamžik těšila! Chystám se na vybalení adventního věnce, o kterém nemám tušení v jaké krabici je. Jestli něčeho teď máme opravdu hodně tak pytlů s oblečením, které budu prát a krabice od banánů. Ale to nevadí! Doufám, že se z toho všeho rychle vzpamatujeme a budeme mít do Vánoc krásný čistý byt a snad koupený i nějaký nábytek pro to naše miminko!

No a protože jsem vlastně do teď neměla čas vybírat vánoční dárky, konečně jsem sedla k netu a začala objednávat a našla jsem tolik nádherných věciček, takže jsem si řekla, že se o ně s vámi podělím. Vše co v článku najdete je z Bellarose.cz, je to teď pro mě přesně takový ten obchod, kde bych potřebovala minimálně polovinu jejich věcí do bytu a hlavně pro malého.

Protože v současné době hlavně řeším vybavení nového bytu, tak jsem nejdřív koukala po bytových doplňcích, které můžete darovat prakticky každému. Mám ráda jednoduchý čistý styl a přesně v tomhle duchu bych chtěla mít i náš byt. Deka, polštáře, originální sknenice na víno s odměrkou "Good day","Bad day","Don't ask" a k tomu tahle dokonalá lapička. Kdyby Ježíšek nevěděl, tak tuhle jo?

Další kategorie u nás dost aktuální jsou věci a doplňky pro miminko. Moc se mi líbí všechna světýlka, lampičky, svítící cedule nebo zajíček Miffy. Přiznám se, že jsem se neudržela a bráchu zajíčka Miffiho - medvídka Bruna, který v současné době není skladem, jsem prťouskovi koupila k Vánocům a doufám, že z něho bude mít malej do budoucna aspoň poloviční radost jako já.
Protože jsem medvídková, tak mě zaujal ještě krásnej lední medvěd s šálou a dřevěná bedýnka na hračky.
Tenhle severskej styl s písmenky nebo čísly je boží a musí udělat radost snad každý holce i klukovi, nám by doma určitě radost tahle kolekce udělala.
Mamince, kamarádce nebo babičce se mi dárky kupují nejlépe, protože se vždycky řídím tím, co by se líbilo mně a díky tomu je výběr jednodušší. Mám ráda originální dárky, což tyhle kousky určitě jsou.
Co mi naopak dává nejvíce zabrat jsou dárky pro taťku a dědu. U manžela to není nikdy tak hrozné, protože pak toho vymyslím tolik, že nevím, co nakonec pořídit. Ale klasika, která to vždy jistí je něco do jeho "čajové" poličky ať už čaj nebo nějaké nové (sto-padesáté-osmé) sítko na čaj, které rozhodně potřebujeme. No a co taky nikdy nezklame je krásná vůně, košile, knížka..

Jak jste na tom s nákupy vánočních dárků vy, a pro koho je pro vás nejtěžší dárky kupovat?

Mějte se krásně!
Vaše L.


3 komentáře :

  1. Krásně tipy na dárky :) Stránku Bellarose mam hodně rada a dokážu tam brouzdat hodiny :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  2. Super tipy, moc diky za inspiraci!!! <3
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  3. Paradni inspirace. Dekuji ;) ja si ujizdim na boxerkach u pritele, tak jsem opet nakoupila. Letos konrektne z tohoto obchodu https://www.naine.cz/muzi/spodni-pradlo/boxerky/ dvoje tak snad se budou libit nejenom me, ale i jemu :-D

    OdpovědětVymazat