13. prosince 2017

Dárek pro maminky! #Motherbox


Ahoj všem! Vánoce se blíží a v minulém článku jsem vám dávala tipy na dárky. Dnes tu mám další tip, který nemusíte využít jen na Vánoce, ale po celý rok. Mluvím o Motherboxu, který je určen pro novopečené maminky nebo pro ty, které miminko teprve čekají. 
Předem říkám, že nejsem příznivce všelijakých boxíků s překvapením, nikdy jsem žádný neodebírala, ale tenhle projekt mi byl moc sympatický, tak proč se o něj s vámi nepodělit.
Celé motto boxíku je "První dárek z lásky", vše přijde zabalené v krásné krabici, dokonce můžete vybrat klučičí nebo holčičí variantu. Co mi je nejvíce blízké je to, že za vznikem motherboxu stojí běžná maminka, která do něho zařadila její oblíbené produkty, které sama používá. Navíc můžete pořídit verzi, kde je i poukázka v hodnotě 1000,- do obchodu Kašpárek, kde tyhle boxíky seženete ať už na eshopu nebo v kamenné prodejně. Takže si maminka může vybrat to, co sama chce a potřebuje, což je pro mě ideální. Já už jsem objednávku s poukázkou udělala a Ragnárek věcičky bude mít zabalené pod stromečkem, takže vám je určitě ukážu.


Už jste někdy měli svůj boxík? 

Mějte se krásně!
Vaše L.


2 komentáře :