2. srpna 2017

Zajděte si do kina! #3filmy


Ahoj všem! Poslední dobou se to sešlo a viděla jsem tři skvělý filmy, na které určitě stojí zajít do kina, takže jsem se rozhodla moje tipy dát do článku a budu strašně ráda, když mi naopak vy dáte nějaký tip na film, který už v kině je, nebo třeba bude.

Válka o planetu opic
Ano! Nejlepší film, z kterého jsem byla opravdu nadšená a šla bych hned znova. Nevyhledávám podobný žánr filmů, na scifi mě moc neužije, ale drama můžu. Pokud opičáky neznáte, tak se nechte ničím odradit a určitě běžte do kina budete nadšení. Film je napínavý, plný roztomilých opiček, vtipných i smutných scén. Jo, břečela jsem 4x.



Dunkerk
Skoro 90% na ČSFD mluví za vše. Pokud máte rádi válečnou tématiku, tak budete jásat. Skvělý film s božími efekty a hudbou, která tomu přidávala grády.


Oklamaný
Tenhle film mě zaujal, už když jsem na něj viděla před několika měsíci ukázky. Na první pohled to byl takový tipický "můj žánr". Psychologický drama to já můžu. Film má hvězdné obsazení a ukázky byly nabité "akčnem". Bohužel film už tak rychlý a dramatický spád neměl a hlavní část filmu se odehrála až v poslední půl hodině. Ale! Určitě bych ho nezatracovala a pokud máte taky tenhle žánr rádi, tak se na něj určitě podívejte!


Co jste naposledy viděli vy?

Mějte se krásně!
Vaše L.

2 komentáře :

  1. Moc diky za tipy, v kine jsem byla nepamatuju kdy, hehe. Tak by bylo zase na case!!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na Dunkirk som bola a mozem tiez len odporucat! Uzasne, tie zabery vo vzduchu, ta hudba.. neskutocne.. alebo skor tak neskutocne az to bolo skutocne.. ako keby som tam bola s nimi. Prekrasny film so silnou myslienkou :) vrelo odporucam

    OdpovědětVymazat