31. srpna 2017

#heretocreate pokračujeme!


outfit - adidas running

Pohyb! Nedílná součást mého života. Miluju pohyb a vše s ním spojené. Sport je pro mě nejlepší možnost odreagování a vyčistění hlavy. Šestnáct let jsem trávila odpoledne a dny na zimním stadionu a milovala jsem to. Krasobruslení pro mě znamenalo strašně moc a zpětně bych nevyměnila ani chvíli, kterou jsem strávila na ledě. Protože si myslím, že i díky sportu jsem taková, jaká jsem. 

Teď už jsem se posunula dál a postoj ke sportu se nezměnil. Nejraději mám pohyb, který je dinamický a mám po něm dobrý pocit, jak hezky jsem si dala do těla. Takže běhaní a v poslední době jumping u mě byly jasní favorité.

Teď se vše samozřejmě mění a já se snažím být na sebe víc opatrná. Postupně zkouším pro mě nová cvičící videa na YT a nebo si jen tak vezmu karimatku a udělám si pár protahovacích cviků. Bříško přeci jen roste a já se zatím běhat bojím, ale třeba se to ještě změní. Už mám v hledáčku nějaké lekce těhotenské jógy a plavání, ale kdyby jste měly nějaké tipy, budu za ně strašně ráda!

 Jaký sport a typ pohybu upřednostňujete vy?


Mějte se krásně!
Vaše L.

6 komentářů :

  1. Leni, moc Ti to sluší jako vždycky, ale s tím bříškem z Tebe sálá štěstí. Opatruj se i s miminkem, Monča

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to slusi, Leni! A já a sport? 15 let krasobruslení.. vyhrála jsi o rok :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám ráda jógu, trx a na záda mi dělá nejlíp posilovna.

    Simple living: Harmonie

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky! Já osobně miluju každý sport, ale moji srdcovkou je volejbal, lyžování, yoga a kruháče v posilovně(TRX!). Chtěla bych začít s běháním, tak doufám, že se k tomu konečně někdy dokopu :)
    Měj se krásně,
    Tina
    http://tinasmerdova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Fotky sú ako vždy krásne. Že nezabúdaš na pohyb, miminko ti za to určite tleská a my tiež. Babi.

    OdpovědětVymazat
  6. Leni Ty budeš nádherná maminka, moc ti to sluší. Já miluji plavání, občas si jdu ráda zaběhat a teď jsem se docela našla v aplinningu, na který se snažím chodit alespoň 1x nebo 2x týdně a hodně mě to baví :)

    OdpovědětVymazat